ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγώνα επίμονο του Ανδρέα Κούνουπα

0

Το πολύ μεγάλο κακό και στη χώρα μας είναι η εκτεταμένη δυστυχία, η οικονομική ανέχεια στους πολλούς.

Τα βάσανα δεν είναι λογικά, ούτε δίκαια, ούτε αναγκαία, ούτε αναπόφευκτα.

Πρέπει ο λαός να σκεφτεί σοβαρά και να δει τι προκαλεί τη συμφορά και οδηγεί στον όλεθρο. Να ξεφύγει από την ψευτιά, την παραπλάνηση, τη διαστροφή του τύπου και της τηλεόρασης των κεφαλαιούχων και να βρει την αλήθεια. Και έχει τη δύναμη να ξεφύγει από το σκοτάδι και να βγει στο φως.

Το κακό θέριεψε τα τελευταία τριάντα χρόνια που διοικούν με τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των πλουτοκρατών: η νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, επομένως σ’ αυτούς οφείλεται η συμφορά που αυξάνεται κάθε μέρα.

Η αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μικρά κόμματα υπόσχονται ότι μπορούν με διαπραγματεύσεις να ματαιώσουν την πολιτική που φέρνει φτώχεια. Όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να πετύχουν κάτι. Όσο κάνουν κουμάντο οι πλούσιοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα θησαυρίζουν και θα γδύνουν το λαό. Όσο ο λαός στηρίζει τα κόμματα που υπηρετούν τους κεφαλαιούχους θα σκάβει το λάκκο του. Ένας είναι ο εχθρός που δημιουργεί το βάραθρο της δυστυχίας, είναι το κεφάλαιο με τα μονοπώλια.

Αναγκαία η επίμονη πάλη του λαού για τη φτώχεια και την ανεργία και τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα. Αναγκαία η διαφώτιση, η ενημέρωση, η αποδέσμευση από τη συμφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την απανθρωπιά του πολεμοχαρούς ΝΑΤΟ. Την απαλλαγή του από το χρέος που έφαγαν και αποθήκευσαν οι πλουτοκράτες και αυτοί να το πληρώσουν. Την κατάκτηση της εξουσίας, της διοίκησης, των μέσων παραγωγής: βιομηχανιών, τσιφλικιών, επικοινωνιών, των μέσων ενημέρωσης τύπου και τηλεόρασης. Όλα στα χέρια του λαού που είναι ο πολυπληθέστερος, ο παραγωγός, ο δίκαιος, η αιώνια δόξα της πατρίδας μας.

Είναι έγκλημα ο λαός να παράγει τον πλούτο για τους πλουτοκράτορες και να ζει με ψίχουλα και πείνα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση των πλουτοκρατών έχει δημιουργήσει ένα σιδερένιο μηχανισμό εκμετάλλευσης απρόσβλητο από λογικές και ικεσίες που μόνο η ανατροπή θα τον καταργήσει.

Ο καπιταλισμός το σύστημα της καταδυνάστευσης του λαού πρέπει να αντικατασταθεί από το σωτήριο σοσιαλισμό. Την κόλαση πρέπει να διαδεχθεί ο παράδεισος.

Πρωταρχική ανάγκη να μεγαλώσει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να γίνει παλλαϊκή διαμαρτυρία: να διαδηλώσει, να διαμαρτυρηθεί, να φωνάξει σύσσωμος, να απαιτήσει, να επιβάλλει τη δικαιοσύνη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ