ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέθυμνο Aegean: Επίσκεψη αγάπης

0

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου βρέθηκε σήμερα  το Ρέθυμνο Aegean για να μοιράσει δώρα και αγάπη στα παιδιά.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους από την επίσκεψη των αθλητών μας. Τα παιδιά έπαιξαν και γέλασαν μέσα από την ψυχή τους, πήραν δώρα (μπάλες μπάσκετ, μπλουζάκια και κούπες ΦΑΓΕ junior) και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους αθλητές μας. Τέλος, οι μικροί μας φίλοι άφησαν το καλύτερο για το τέλος, τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για την ομάδα μας

Το παρών στην επίσκεψη αυτή έδωσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ηρακλής Μανουκαράκης, οι παίκτες μας Ντέγιαν Κράβιτς και Μάρκος Δουλγεράκης, οι βοηθοί προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Χάρης Κουλουριώτης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ  Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος, η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προς την κυρία Ανδρομάχη Κασπίρη (Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου) για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, ΦΑΓΕ junior, που με την προσφορά του μας δίνει τη δυνατότητα αυτές τις γιορτινές μέρες να μοιράσουμε περισσότερα χαμόγελα και αγκαλιές στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται και το έχουν ανάγκη, για να συνεχίσουν να ονειρεύονται και αυτοί μαζί μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ