ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν με νοιάζει που έχασα δύο σπίτια

0

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν με νοιάζει που έχασα δύο σπίτιαΓια τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τα δύο σπίτια που έχασε μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή «Μία», ενώ αποκάλυψε ότι του έχουν προτείνει να «κατέβει» στην πολιτική!

«Οι γονείς μου δεν ήξεραν αν αγαπιούνται ή μισούνται και ταλαιπώρησαν τα παιδιά τους», υποστήριξε ο ηθοποιός. Όπως είπε, ήταν «ένα κλασσικό ζευγάρι μαλωμένο που είχε παρεξηγήσει μεταξύ του πάρα πολλά πράγματα», δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον και πέρασαν στη συνήθεια πολύ γρήγορα, κάτι που συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια και σήμερα.  Μάλιστα, επισημαίνοντας ότι με τα δύο ετεροθαλή αδέρφια του έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται, ο Βλαδίμηρος κατέληξε: «το μόνο που κατάφεραν δύο άνθρωποι που δεν χώνευαν ο ένας τον άλλον ήταν να ενώσουν τα τρία αδέρφια».

«Δεν με νοιάζει που έχασα δυο σπίτια. Τα λεφτά δεν τα υπολογίζω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός, που μπήκε σε οικονομικές περιπέτειες όταν αποφάσισε να γίνει θεατρικός επιχειρηματίας. «Το μεγαλύτερο δώρο για μένα ήταν το καλλιτεχνικό αντίκρισμα. Από εκεί και πέρα, ό,τι υπολογίζεται με χρήμα, είναι ανάξιο λόγου για μένα», συνέχισε, προσθέτοντας πως έπρεπε μόνο να πληρωθούν οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.

Όσο για το ενδεχόμενο να μπει στην πολιτική;

«Μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει η πολιτική! Και αυτό είναι μια θέση. Σέβομαι τους συναδέλφους που κατεβαίνουν γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Εγώ δεν μπορώ να προσφέρω σε κάτι που δεν πιστεύω. Είναι το ίδιο με το αν μου δώσετε ένα έργο που δεν μου αρέσει. Όσα εκατομμύρια κι αν μου δώσετε, εγώ δεν θα βγω. Δυστυχώς, είμαι λίγο πεσιμιστής, αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν ιδανικά, δεν υπάρχει ιδεολογία», απαντά!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ