ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήρια δήλωση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου προς τους πολίτες του Ρεθύμνου

0

Ξεκίνησε μια καινούργια μέρα για την χώρα. Τις προηγούμενες μέρες δώσαμε μια τεράστια μάχη όλοι μαζί, σε συνθήκες τρομοκρατίας και φόβου που προσπάθησαν να επιβάλλουν οι μνημονιακές δυνάμεις, για να ανοίξει ένας νέος δρόμος για την χώρα χωρίς μνημόνια και το ειδικό καθεστώς της επιτροπείας.

Ο ελληνικός λαός την Κυριακή 25 Γενάρη έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

  • τιμωρίας σε ένα πολιτικό σύστημα που τόσο καιρό βύθισε την χώρα στην καταστροφή και το ίδιο στην ανυποληψία,
  • εθνικής αξιοπρέπειας απέναντι στους ξένους αξιωματούχους ότι αυτή η χώρα δεν θα συνεχίσει να είναι πειραματόζωο της πολιτικής της λιτότητας,
  • ανάγκης επιβίωσης μιας κοινωνίας που βυθίστηκε στην ανέχεια και την ανθρωπιστική κρίση,
  • απαίτησης και ελπίδας μιας μεγάλης ριζικής αλλαγής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, απαραίτητη για να οικοδομήσουμε τη μετατροϊκανή κατάσταση στον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες, φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την συμμετοχή, την στήριξη και την συμπαράσταση σας σε αυτή την μεγάλη μάχη που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε από εδώ και πέρα. Με συνείδηση ότι χωρίς την δική σας συμμετοχή δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ. Σας καλούμε, λοιπόν, σήμερα να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό τον αγώνα για μια νέα κατάσταση στην Ελλάδα με Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια απέναντι στα σχέδια που συνεχίζουν να θέλουν το ξεπούλημα και την καταστροφή της.

Καλούς αγώνες!

Ισμήνη Αναγνωστάκι, Ηλίας Λουλούδης, Μανώλης Μαυρογιάννης, Ανδρέας Ξανθός

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ