ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Τζόνι Ντεπ τα βάζει με ηθοποιούς και τραγουδιστές

0

Είναι  ένας εκκεντρικός ηθοποιός, λίγο παράξενος θα μπορούσε να πει κανείς... και για μια ακόμη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα κατά καιρούς λέγονται για εκείνον. Ο λόγος για τον ταλαντούχο κατά τα άλλα Τζόνι Ντεπ.

Ηθοποιός και ίδιος στο επάγγελμα .... έκανε μια δήλωση, στην οποία καταφέρεται εναντίον ηθοποιών και τραγουδιστών που κεφαλαιοποιούν τη φήμη τους για να κυκλοφορήσουν δίσκους με τα αξιόλογα ή όχι και τόσο μουσικά κατορθώματά τους.

Το γεγονός αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις στο κόσμο της showbiz.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι και ο ίδιος είναι παράλληλα κιθαρίστας, με συμμετοχή και σε δίσκους των Oasis ή του Μέριλιν Μάνσον, εξαργυρώνοντας τη φήμη του από το Χόλιγουντ... γεγονός που φαίνεται να μην το πτοεί από το να κάνει τις παρακάτω δηλώσεις.

«Ολη αυτή η νοοτροπία είναι για μένα κάτι το άρρωστο και πάντα μου έφερνε αναγούλα» έλεγε προ ημερών ο 51χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τελευταίου του φιλμ «Ο κύριος Μόρντεκαϊ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ειδοποιός διαφορά είναι, κατά τη γνώμη του, το χαμηλό προφίλ του. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω παίξει σε άλμπουμ φίλων και θα συνεχίσω να το κάνω – η μουσική είναι ακόμα μέρος της ζωής μου. Αλλά δεν θα ακούσετε να γίνεται λόγος για την Johnny Depp Band» δήλωνε σε εκείνη τη συνέντευξη. «Οποιοσδήποτε με κάποιον συγκεκριμένο βαθμό επιτυχίας», συνέχιζε, «που διαθέτει και μια μουσική πλευρά μπορεί να ξεκινήσει μια μπάντα, εκμεταλλευόμενος τη δουλειά του σε άλλους τομείς (…). Οσοι ακούν μουσική όμως θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για μουσική». Τα λεγόμενά του λογικά είχαν στόχο ηθοποιούς όπως η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Ράσελ Κρόου ή ο Τζάρεντ Λίτο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ