ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα Φύρδην Μίγδην

0

Παράσταση κουκλοθεάτρου «ΦΛΟΞ, ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ" από την ομάδα ΦύΡδηΝ ΜιγΔηΝ.

Τι μπορεί να συμβεί όταν  ένα παιδί από τον κόσμο των παραμυθιών, η Φλοξ, ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων μέσα από την ελευθερία της παιδικής φαντασίας; …ένα μεγάλο "πρέπει" διακόπτει το παιχνίδι της και την αναγκάζει να ακολουθήσει διαδρομές που η ίδια δεν θα επέλεγε. Όμως.. Κάθε πρόβλημα φέρνει μαζί του ένα δώρο. Όσο πιο μεγάλο το πρόβλημα τόσο πιο μεγάλο το δώρο..

Σύλληψη: Ζωή Βλάσση

Σκηνοθεσία, εμψύχωση, σκηνικά: Νατάσσα Ταπάκη, Ζωή Βλάσση

Μουσική: Γιώργος Παυλίδης, Μπάμπης Πολιτόπουλος

Στον νέο πολιτιστικό χώρο Τζεπέτο, Χειμάρρας και Κατεχάκη (πεζόδρομος Φορτέτζα) την Κυριακή 1η Ιανουαρίου

Ώρα 6.30 το απόγευμα

Είσοδος: 4 ευρώ.

*Το εργαστήρι κουκλοθεάτρου και ξύλινων παιχνιδιών Τζεπέτο λειτουργεί δίπλα στο καφέ-παιχνιδοθήκη Καλούμπα όπου χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια απ' όλο τον κόσμο σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!*

Περισσότερα για την ομάδα:

Η ομάδα ΦύΡδηΝ ΜΙγΔηΝ ασχολείται με το κουκλοθέατρο από το 2007 αναζητώντας μορφές θεατρικής αφηγηματικότητας και ποίησης μέσω της εικόνας, των αντικειμένων, της μουσικής και της κίνησης. Είναι  απόφοιτες του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.  με σπουδές στη σχολή RESAD της Μαδρίτης.

Έχουν παίξει για σχολεία, θεατρικές σκηνές και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ κουκλοθεάτρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Παλαιστίνη, Κύπρος, Ισπανία, Αργεντινή, Βραζιλία).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ