ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση εφέδρων αξιωματικών Ρεθύμνου

0

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ρεθύμνου (ΝΠΔΔ), με τη συμπαράσταση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος", θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του, αφιερωμένη στα 85 χρόνια του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά την ίδρυσή του από τον εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στο Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

* Ώρα 17:00 πάρκο Αυστραλών Πολεμιστών, αύλειος χώρος ΣΕΑΝ Ρεθύμνου, επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στον αδριάντα του Εφέδρου Αξιωματικού.

* Ώρα 19:00 στο Σπίτι του Πολιτισμού, πλατεία Μικρασιατών, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήριο Ρίζο με θέμα "Το Συμβούλιο της Επικρατείας ως εγγυτής τηρήσεως του συντάγματος" θα γίνουν χαιρετισμοί από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ρεθύμνου, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου. Επίσης θα τιμηθούν το ΣτΕ, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νομού Ρεθύμνου.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετέχουν η νεανική χορωδία "Μουσικός Καρπός" και η ριζίτικη και χορευτική ομάδα του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ