ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η εξομολόγηση της Βέφα Αλεξιάδου, μετά τον θάνατο και της 2ης κόρης της

0

Τις πρώτες δηλώσεις της έκανε μετά τον χαμό και της δεύτερής της κόρης, Αγγελικής, η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία όπως δηλώνει δεν παραιτείται από τη ζωή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Real News: ''Ο χαμός και των δύο κοριτσιών της, της Αλεξίας τον περασμένο Οκτώβριο και της Άντζυ μόλις πριν από λίγες ημέρες, τη βύθισε στο πένθος και ο πόνος της είναι ανείπωτος. Όμως, η Βέφα Αλεξιάδου δεν γονάτισε. Ανάμεσα στη Ζωή και τον Θάνατο, η ίδια επιλέγει να ζήσει, όχι για εκείνη αλλά για τα μέλη της οικογένειάς της που υπεραγαπά. «Προσεύχομαι στον Θεό. Η δύναμη μου είναι η προσευχή», παραδέχεται η αγαπημένη τηλεμαγείρισσα, η οποία επιδεικνύει τεράστια δύναμη ψυχής και τονίζει: «Δεν παραιτούμαι από τη ζωή. Τιμώ τους νεκρούς και φροντίζω τους ζωντανούς». Πλέον, απόλυτη προτεραιότητά της είναι να σταθεί τόσο στις εγγονές της, Χαρά και Βέφα, κόρες της Αλεξίας, που την έχουν ανάγκη, όσο και στους γαμπρούς της, τον Βαγγέλη Κιτσάκη, σύζυγο της Αλεξίας, και τον Γιάννη Κιτσάκη, σύζυγο της Αλεξίας, και τον Γιάννη Ντόντορο, σύζυγο της Άντζυ.

Από τις 29 Οκτωβρίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Αλεξία, η Β. Αλεξιάδου, που τα τελευταία χρόνια περνούσε αρκετό διάστημα στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι που διαθέτει στη Νέα Ερυθραία και το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνο όπου ζουν οι εγγονές της, στο Καστρί, μαζί με τον πατέρα τους. Η μητέρα του Β. Κιτσάκη ζει μαζί με τα κορίτσια ώστε να τους μαγειρεύει και να φροντίζει το σπίτι, ενώ η Β. Αλεξιάδου έχει αναλάβει την ψυχολογική τους στήριξη, αλλά και την ψυχαγωγία τους όταν θέλουν να βγουν έξω και να ξεφύγουν λίγο από το καθημερινό τους πρόγραμμα. Συνήθως, πηγαίνουν κινηματογράφο, θέατρο ή σε κάποιο καφέ της Κηφισιάς όπου τους αρέσει να απολαμβάνουν ζεστό ρόφημα συζητώντας με την αγαπημένη τους γιαγιά. Η τηλεμαγείρισσα αποτελεί το στήριγμα και τους γαμπρούς της, με τους οποίους διατηρεί άψογες σχέσεις. Βρίσκεται κοντά τους με κάθε τρόπο αυτές τις δύσκολες ώρες που η θλίψη για την απώλεια είναι πολύ έντονη. Μετά το χαμό των κορών της αποφάσισε να επιστρέψει ακόμα πιο ενεργά στη δουλειά. Αυτή την περίοδο αφιερώνει πολύ χρόνο στη νέα συγγραφική της προσπάθεια. Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, που είχε ξεκινήσει να γράφει πριν από ενάμιση χρόνο''.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ