ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρέπει να τον πάνε σε ειδικό γιατρό και ειδικό δικαστή του Γιάννη Ηλιάκη

0

Ευθύνη έχουν και αυτοί που χειροκροτούν ένα δυσλεξικό και αυτιστικό άρρωστο…

«Αυτός ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα…»

Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη που χρειάζεται και σου ταιριάζει ως απάντηση, διότι θα μετατρέψω τον λευκό και αμόλυντο χάρτη ως ελεεινό χαμαιτυπείον.

Επειδή βρισκόσουν, βρίσκεσαι και θα βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητος, σε δικό σου κόσμο, όπως βρίσκεται ο κάθε ανόητος και δύστυχος αυτιστικός, με τεράστια ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα.

Δεν γνωρίζεις που πορεύεσαι. Ούτε ποτέ θα γνωρίσεις, διότι δεν μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο της νοημοσύνης σου, που είναι πολύ – πολύ κάτω του μετρίου. Τεράστια νοητική υστέρηση. Είσαι ανόητος πολύ, τόσο που δεν έχεις τη δύναμη την ελάχιστη, να αντιληφθείς που βρίσκεσαι τόσον εσύ όσο και η πατρίδα που κατέστρεψε ο παππούς σου, ο επάρατος, ο πατέρας σου ο τρισάθλιος, για να βάλεις την ταφόπετρα της απόλυτης καταστροφής. Εσύ ο τιποτένιος.

Έγινες για λίγο δοτός πρωθυπουργός, από τους γκάνκστερ της Αμερικής, όπως ο παππούς και ο πατέρας σου. Μ’ αυτό τον αέρα ρημάξατε τα πάντα. Δεν αφήσατε λιθάρι πάνω σε λιθάρι. Ένας συφερτός από συμμορίτες, έφαγε δάνεια, επιδοτήσεις, προγράμματα της ΕΟΚ για ανάπτυξη, για επενδύσεις παραγωγικές και υποδομές. Επί 30 έτη δεν κυβερνήσατε. Ρημάξατε. Και προσπαθείτε να αναστηθείτε ως βρικόλακες για να πιείτε και το αποδέλοιπο αίμα του λαού, το ίχνος που του απόμεινε από τη συμφορά.

Δημαγωγικά εσύ και η παρέα σου προσπαθείτε να μας ξεγελάσετε και πάλι. Ενώ βλέπετε τη συμφορά και τη διαχρονική καταστροφή που προξενήσατε, παραπλανώντας το λαό με μια ψεύτικη και εφήμερη ευμάρεια των δανεικών, με αυθάδεια, κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα για το έγκλημα. Δηλαδή μας δουλεύεται κιόλας όπως μας δούλεψε ο ψεύτης και κλέφτης του συμβολαίου, της συμφοράς και της καταστροφής. Ένιωσα απέχθεια και εμετό γι’ αυτά που έλεγες, οργή και φρίκη, απόγνωση και απελπισία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ