ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναρξη εργαστηριού κεραμικής στο κέντρο ψυχικής υγείας Ρεθύμνου

0

Η δημιουργία των εργαστηριακών δραστηριοτήτων στο Κ.Ψ.Υ έχουν σαν στόχο την βελτίωση, στήριξη ή και  διατήρηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου ανεξαρτητοποίησης κάθε ατόμου που υποφέρει από ψυχοκοινωνική δυσλειτουργία και την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος μέσα από τη  συνεύρεση και τη συν-δημιουργία, την έκφραση και την επικοινωνία.

Το  εργαστήριο κεραμικής  θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο χώρο του Κ.Ψ.Υ(Δημοκρατίας 24) την Δευτέρα  16/03/2015 και θα ολοκληρωθεί σε εννέα συναντήσεις. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 6:30- 8:30 μμ. από την εθελόντρια ψυχικής υγείας Μιχελουδάκη Ελένη.

Στο εργαστήριο κεραμικής έχουν τη δυνατότητα  να συμμετέχουν λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, πολίτες του Ρεθύμνου και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.

Το εργαστήριο κεραμικής θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική συνεργασία και τη χορηγία υλικών και εργαλείων κεραμικής, των  Εικαστικών Εργαστηρίων  -Εκπαιδευτικού  Τομέα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης  Κρήτης  της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ και του Εργαστηρίου Κεραμικής «Φρόσσω Μπόρα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και  να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 11/03/2015 στα τηλέφωνα του Κ.Ψ.Υ 28310 20799 &20979(καθημερινές 8-2μμ) αλλά και με e-mail στο [email protected]. Οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ