ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΡΕ «ΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΟΙ»!!! του Μιχάλη Τζανάκη

0

Η ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει οικτρά και θα οδηγήσει τη χώρα στα «βράχια», δικαιώνοντας τόσο τη Βούλτεψη, όσο και τον Άδωνη. Τζάμπα ο Πολάκης ξιφουλκεί με τους δημοσιογράφους του MEGA, αφού κι αυτοί θα δικαιωθούν από τον εσμό των «ερυθροφρουρών» του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τα πράγματα «μιλάνε» πλέον μόνα τους!!! Θ’ απογοητευτούν άπαντες όσοι επένδυσαν στην εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και την αναστροφή της παρακμής. Μπορεί ο Βαρουφάκης να κάνει χειρολαβές στον «λιμοκοντόρο»- Ντάισενμπλουμ, μπορεί ο Τσίπρας να παλεύει σ’ Ανατολή και Δύση, μπορεί να λαμβάνονται κάποια μέτρα ανακούφισης για τους αναξιοπαθούντες, αλλά εδώ θα είμαστε που θα πούμε «πού είσαι Σαμαρά και Βενιζέλο και Στουρνάρα!!!». Κατηγορούσαμε τόσον καιρό την πρώην κυβέρνηση για «ενδοτικότητα» και κοινωνική αναλγησία, αλλά οι άνθρωποι αυτοί είχαν ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τούτους εδώ τους «ερυθρούς χμέρ» -λέμε τώρα.

Δεν φτάνει που είναι «λέτσοι» -όπως πολύ εύστοχα επισήμανε ο Άδωνις- «αγραβάτωτοι», είναι και «αλειτούργητοι», όπως ορθότατα επισήμανε ο «Άγιος» Γόρτυνης Ιερεμίας!!!

Ευτυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που προασπίζονται τα ιερά και όσια της ορθοδοξίας και νουθετούν με το φραγγέλιο τους εκπεπτωκότας «αλειτούργητους», οίτινες αν και είναι εντελώς, μα εντελώς «αλειτούργητοι» φιλοδοξούν να τα βάλουν με τους «λειτουργημένους» εταίρους εξ Εσπερίας!!! Αχ, ο Άγιος Ιερεμίας εύστοχα αναπολεί το «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών!!!» Αλλά και οι μεταγενέστεροι της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως δεν ήταν λιγότερο «λειτουργημένοι»!!! Το κεράκι τους το άναβαν και ο «εθνάρχης» και ο «χαρισματικός»-που τον είχε επηρεάσει η Μιμή προς το χριστιανικότερον- και τα Σημιτοκαραμανληπαπανδρεοσαμαράκια τον έκαναν το σταυρό τους, κάνανε και καμιά «ιερή» μπίζνα αγιορείτικη!!! Ετούτοι εδώ έρχονται στην εκκλησία στο «δι’ ευχών» και περιμένουμε χαΐρι και προκοπή από δαύτους!!! Εδώ θα είμαστε αυτοί οι ερυθροτσίπροι θα μας κάνουν χετταίους.!!!

Αν δεν προλάβει ο Σόιμπλε να μας λυτρώσει και να ρίξει την κυβέρνηση αυτή,σε λίγο καιρό θα θέλουμε κι από έναν «εξορκιστή» ο καθένας μας.

Μέχρι τότε καλού –κακού όσοι έκαναν το λάθος και ψήφισαν τους αντίχριστους ας πάνε για εξομολόγηση στον «Άγιο» Ιερεμία και μετά ας … «λειτουργηθούν»!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ