ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Θα προλάβουν να κλείσουν τους δρόμους στην Γεωργιούπολη; Συνεχίζονται οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό

0

Ασταμάτητα δουλεύουν οι εργαζόμενοι όταν ο καιρός το επιτρέπει για τον βιολογικό της Γεωργιούπολης. Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι από την πλατεία μέχρι την παραλία έχουν σπάσει για να μπουν τα αποχετευτικά δίκτυα. Ένα έργο που πέρασε από 40 κύματα επιτέλους υλοποιείται και το πρωί ο περιφερειάρχης Κρήτης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, του Δημάρχου Αποκορώνου περιφερειακών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων, επιθεώρησε τις εργασίες.

Για την έναρξη της τουριστικής σεζόν απομένουν μόλις δύο μήνες και δημοτική Αρχή και επιχειρηματίες της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία για το αν θα έχουν πέσει τα ασφαλτικά σε όλο το πλάτος, καθώς όλοι οι δρόμοι έχουν σπάσει στο μεγαλύτερο μέρος τους και τα μπαλώματα μόνο στις τομές δεν θα είναι λύση. Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα βρει την επιπλέον χρηματοδότηση για να είναι όλα έτοιμα τον Μάιο σε ότι αφορά στην κατάσταση των δρόμων.

Εν τω μεταξύ, στον πάγο εξακολουθούν να είναι οι διαδικασίες για την υλοποίηση του βιολογικού της Παλιόχωρας καθώς λόγω της προσφυγής κάποιων κατοίκων στα δικαστήρια το έργο δε μπορεί να προχωρήσει και απ’ ότι φαίνεται για ακόμα μια χρονιά η περιοχή δεν θα έχει βιολογικό.

Τέλος, ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αποκορώνου όπου ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για έργα που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα για υλοποίηση αλλά και για άλλα που εκκρεμούν στο σύνολο του Δήμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ