ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με τον Δάνη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω σχέση κι ας έκανε δύο γάμους ακόμα»

0

Μπορεί ο γάμος της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και του Δάνη Κατρανίδη να ανήκει οριστικά στο παρελθόν, όμως οι δυο τους ακόμα και σήμερα μοιράζονται μία πολύ ζεστή σχέση και μία πολύ τρυφερή αγάπη.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Join Us. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια τόνισε: «Με τον Δάνη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω σχέση κι ας έκανε δύο γάμους ακόμα. Έκανα πάντα παρέα. Έλεγα και εννοούσα ότι μακάρι να έκανα ένα παιδί, που δεν έχουμε κάνει μαζί. Πιστεύω ότι θα το αγαπούσα επειδή θα ήταν δικό του. Δεν είμαι ανώτερη καθόλου, είμαι κατωτάτη, έχω κάνει χιλιάδες κατινιές της καθημερινότητας. Τη ζήλεια και την κτητικότητα την είχα μες το πρόγραμμα. Έναν άνθρωπο που εκτιμάς και αγαπάς τόσο πολύ δεν θες να τον χάσεις απ' τη ζωή σου. Με το Δάνη μιλάμε τρεις φορές την ημέρα για πράγματα που μου συμβαίνουν, του συμβαίνουν».

Τι λέει όμως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το φλερτ στη ζωή της; «Η καθημερινότητα εμπεριέχει χιλιάδες πράγματα. Να γνωρίζεις ανθρώπους, να ακουμπάς σε βλέμματα, σε αισθήσεις. Αν συμβεί, δεν λέω «όχι» στο φλερτ. Η Μελίνα Μερκούρη έλεγε πως όταν βγεις πρέπει να φλερτάρεις, ότι είναι αντικειμενικός σκοπός. Για μένα δεν είναι έτσι». Όσο για τις σχέσεις της η ίδια τονίζει: «Ήμουν σχεσάκιας. Σε όλη μου τη ζωή έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και συζυγίες. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ