ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 9 Μαρτίου η νέα παρουσίαση της Apple, αφιερωμένη στο Apple Watch

0

Στις 9 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η επόμενη παρουσίαση της Apple όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, μια παρουσίαση η οποία θα είναι αφιερωμένη κυρίως στο Apple Watch.

Εκείνη την ημέρα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα χαρακτηριστικά γύρω από το έξυπνο ρολόι της Apple το οποίο σηματοδοτεί και την είσοδο της εταιρείας σε μια εντελώς νέα κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.

Γνωρίζουμε ήδη ότι θα διατεθεί σε διάφορες εκδόσεις, με την τιμή του να ξεκινά από τα $349 για το Sport μοντέλο, όμως μένει να μάθουμε ακόμα τις τιμές και των υπόλοιπων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου και της έκδοσης με χρυσό φινίρισμα 18 καρατίων. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή είναι μέσα στον Απρίλιο, με την Apple να αναμένεται να γίνει πιο συγκεκριμένη.

Πιθανόν στην παρουσίαση να δούμε και το φημολογούμενο νέο MacBook Air των 12 ιντσών, το οποίο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό στη δημοφιλή σειρά φορητών υπολογιστών, μετά από αρκετά χρόνια. Το μέγεθος του σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα με το μοντέλο των 11 ιντσών, με την οθόνη να διακρίνεται για το ελάχιστο bezel.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ