ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Διαζύγιο «βόμβα»: Χωρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου από την Άντα

0

Μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής, ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου αποφάσισαν να χωρίσουν. Εκείνη ήδη έχει φύγει από το σπίτι τους στο Καστρί.

Συγκεκριμένα έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση του και δεν ήταν λίγες οι φορές, που "οργίαζαν" οι φήμες πως ήταν σε διάσταση.

Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ωστόσο για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό.

Πολλές από τις συγκρούσεις ανάμεσα στο ζεύγος Παπανδρέου λέγεται πως πυροδοτήθηκαν εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Λέγεται πως η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του.

Μάλιστα λέγεται ότι τελευταίο διάστημα η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε "κόψει" την οικονομική στήριξη του γιου της και αυτό έφερε και τα ανάλογα οικονομικά προβλήματα. Τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι προκάλεσαν και οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ