ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 4η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής»

0

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 4ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις των παραγωγικών κλάδων του Νομού Ρεθύμνης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 4η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο έως και την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015.

Η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" διοργανώνεται και φέτος από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, και θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1-7 Ιουλίου 2015, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης. Η διοργάνωση της Γιορτής Κρητικής Διατροφής εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με απώτερο στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, αποτελώντας αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Αποτελεί επίσης μια μοναδική ευκαιρία για την αντιπροσωπευτική παρουσία της τοπικής μας παραγωγής και των δυνατοτήτων για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αρμόδιος κ. Θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330 και email: [email protected].

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ