ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε κατάσταση αμόκ πυρπόλησε το σπίτι του στο Ρέθυμνο

0

Παρα λίγο τραγωδία σήμερα το πρωί σε ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, όταν ένας άντρας επιχείρησε να πυρπολήσει το σπίτι στο οποίο διέμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν ο άντρας  - ευρισκόμενος σε κατάσταση αμοκ – μπήκε στην διώροφη οικία και αφού κλείδωσε την εξώπορτα, έβαλε φωτιά και στην συνέχεια ανέβηκε στην δεύτερο όροφο.

Γείτονες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άμεσα πήγαν στο χωριό με δύο οχήματα, έξι Πυροσβέστες  οι οποίοι έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα, μπήκαν μέσα και άλλοι ξεκίνησαν την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ άλλοι πήγαν στον δεύτερο όροφο και απεγκλώβισαν τον άντρα, τον οποία και παρέδωσαν στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.

Ο άντρας που ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έχει προβεί σε εμπρησμό από πρόθεση.

Στο μεταξύ οι Πυροσβέστες στις 12:30 κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεςσε μεγάλες ζημιές σε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και στους τοίχους του σπιτιού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ