ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόλις: «Να εμφανιστούμε καλύτεροι το Σάββατο»

0

Το Ρέθυμνο Aegean δίνει ακόμη έναν σημαντικό αγώνα το Σάββατο (25/4) κόντρα στην ΑΕΚ στις 19:30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Ντάμιαν Χόλις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο ματς, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα του αγώνα, ενώ τόνισε πως θα εμφανιστούν καλύτεροι κόντρα στην ΑΕΚ. «Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Προερχόμαστε από μία ήττα και πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να εμφανιστούμε καλύτεροι το Σάββατο. Πρέπει να παίξουμε όπως γνωρίζουμε και νομίζω πως θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν έχω παίξει κόντρα στην ΑΕΚ όπως οι συμπαίκτες μου αλλά γνωρίζω πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε καλοί αμυντικά και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Στην συνέχεια, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στο Ρέθυμνο Aegean, ενώ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας για να ενισχύσει την προσπάθεια τους το Σάββατο. «Στην οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean βρίσκομαι περίπου ένα μήνα και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα, όπου όλοι βοηθούν όλους. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας το Σάββατο, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ