ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέντρο Αισθητικής «Center Esthetic» στο Ρέθυμνο

0

Η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας για κάθε γυναίκα...

Μια αληθινή όαση ευχαρίστησης εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο κέντρο της πόλης μας, το Κέντρο Αισθητικής «Center Esthetic», όπου οι γυναίκες θα μπορούν να βρουν την ισορροπία της απαραίτητης ενέργειας για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη καθημερινότητα. Στο συγκεκριμένο χώρο, το σώμα και το πνεύμα του κάθε επισκέπτη θεωρούνται μοναδικά και ως τέτοια αντιμετωπίζονται. Το «Center Esthetic» της Αισθητικού - Κοσμητολόγου, Πτυχιούχου Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας Κατερίνας Κ. Δασκαλάκη καλεί όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν, μέσω των υπηρεσιών που παρέχει, τον κόσμο της ομορφιάς.

Τα εγκαίνια του όμορφου αυτού χώρου πραγματοποιήθηκαν την π. Παρασκευή το βράδυ, παρουσία πλήθους κόσμου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ιδιοκτήτριας προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το Κέντρο Αισθητικής και να της ευχηθούν καλή αρχή.

Σύμφωνα με την ίδια την αισθητικό Κατερίνα Δασκαλάκη «το στρες, η καθημερινότητα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, οι κλιματικές αλλαγές προκαλούν προβλήματα στην επιδερμίδα. Η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μάς στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Η εμφάνιση της σημερινής γυναίκας παίζει πρωταρχικό ρόλο στον ψυχοσωματικό της δυναμισμό. Η καλή αίσθηση του σώματος και του προσώπου έχει αποτέλεσμα μία ισορροπία, η οποία επιτυγχάνεται με περιποιήσεις υψηλής αποτελεσματικότητας».

Με τη σειρά μας, ως «Ρ», ευχόμαστε στην Κατερίνα Δασκαλάκη να έχει καλές δουλειές και να δίνει στις γυναίκες όλων των ηλικιών τις περιποιήσεις που τους αξίζουν.

Περιποιήσεις στο «Center Esthetic»

  • Αισθητική Προσώπου
  • Αισθητική Σώματος
  • Περιποίηση Άκρων
  • Μακιγιαζ
  • Μασάζ
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Βοσπόρου 9, Ρέθυμνο 74100

Τηλέφωνο: 2831050191

Εmail: [email protected]

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00-21:00

Σάββατο: 10:00-15:00

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ