ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

"Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και πιο καθαροί" του Μιχάλη Βάμβουκα

0

Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι, συναγωνιστές,

Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω την ΝΟΔΕ Ρεθύμνης και τον πρόεδρο της κ. Φουρφουλάκη για την πρόσκληση, καθώς και να χαιρετήσω τον κ. Κικίλια που μας τιμά με την παρουσία του.

Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραστώ. Δεν είναι φτηνή δικαιολογία. Πιστέψτε με θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να παρίσταμαι και να πω προσωπικά αυτά που γραπτώς σας αποστέλλω.

Έχουν πέρασε ι 90 ημέρες από τις εκλογές και όλοι βιώνουμε τις παλινωδίες και τον ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης, πρέπει η Ν.Δ. να δημιουργήσει ένα δυνατό, έντιμο, πατριωτικό, ευρύ αντιπολιτευτικό ρεύμα, ένα ρεύμα που θα οδηγήσει την χώρα σε πιο ασφαλείς ατραπούς!

Είναι ευθύνη μας! Ευθύνη της κεντροδεξιάς παράταξης που, παρά τα σφάλματα, είναι η κατεξοχήν πατριωτική παράταξη.

Όλοι γνωρίζετε ότι κάποιοι κομματικοί μηχανισμοί μου φέρθηκαν ανέντιμα, δεν άφησαν να προσφέρω τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μου σε τοπικό επίπεδο στην εκλογική μάχη. Το αντιπαρέρχομαι, όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις μας.

Είμαι υποχρεωμένος όμως άσχετα από προσωπικές φιλοδοξίες και πικρίες να σημειώσω τα παρακάτω:

Πρέπει να αλλάξουμε πρώτοι εμείς! Ο κ. Σαμαράς οδήγησε την παράταξη σε ιστορικά χαμηλά συνεπικουρούμενος από μια δράκα ακροδεξιών συμβούλων και κρατικοδίαιτων και κομματικοδιαιτών απατεώνων στην απαξία. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στοιχειωδώς πιο έτοιμος να κυβερνήσει θα παρακολουθούσαμε την διάλυση του κόμματος, θα γινόμασταν ένα νέο ΠΑΣΟΚ! Εγώ και η οικογένεια μου μια ολόκληρη ζωή στηρίζαμε μια άλλη Ν.Δ., μια Ν.Δ. με αξίες και αρχές! Άντρες με ήθος και πυγμή.

 

Σαν Έλληνας πολίτης, πιστεύω βαθιά ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και πιο καθαροί, σαν πολιτευτής που δεν έχει κανένα προσωπικό όφελος από την ενασχόληση με τα κοινά, ζητώ από την ηγετική ομάδα (και κατ’ επέκταση από τα στελέχη της βάσης) αλλαγή πορείας.

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

 

Βάμβουκας Μιχάλης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ