ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή το «PSILORITIS RACE» στο Ρέθυμνο

0

Με στόχο την προβολή της Κρήτης σε όλο τον κόσμο, διοργανώνονται και φέτος στο Ρέθυμνο, οι αγώνες "PSILORITIS RACE".

Στους αγώνες αυτούς μπορεί να πάρει μέρος κάθε πολίτης, είτε μεμονωμένος, είτε με την οικογένειά του, αφού συν τις άλλοις συμβάλουν και στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης.

Πιο αναλυτικά, έχετε ποτέ σκεφτεί να τρέξετε και εσείς στα βήματα του Δια. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά. Η μη κερδοσκοπική εταιρία "Ψηλορείτης race" στο Ρέθυμνο, δίνει αυτή την Κυριακή, για έκτη συνεχή χρονιά, τη δυνατότητα στους λάτρεις του αθλήματος να το κάνουν πραγματικότητα. Σύνθημα του αγώνα. "Τρέχουμε. Περατάμε. Και απολαμβάνουμε".

Οι αγώνες της Κυριακής περιλαμβάνουν περπάτημα σε άσφαλτο από τα Πλατάνια μέχρι τις Κουρούτες του δήμου Αμαρίου, τρέξιμο άλλα 8,5 χιλιόμετρα στην ίδια διαδρομή και έναν ακόμα αγώνα δρόμου για παιδιά σε διαδρομή 2 χιλιομέτρων.

Φέτος το "παρών" στους αγώνες θα δώσουν και επισκέπτες από 6 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Αγγλία.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί της Κυριακής, ενώ οι εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο στο "σπίτι του πολιτισμού" από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή στο ίδιο σημείο από τις 9.15 το πρωί έως τις 10 παρά τέταρτο.

Ωστόσο, το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί της Κυριακής από το δημαρχείο της πόλης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ