ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Ρεθύμνου στην Ιερά Μονή Αρκαδίου

0

Την περασμένη εβδομάδα, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Ρεθύμνου  (του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που, με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε., υλοποιεί την πράξη «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων, που χρήζουν βοήθειας, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης), εγκαινίασε για το 2015 τον δεύτερο κύκλο των εκδρομικών περιπάτων του, με την επίσκεψη των μελών του στην Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Οι ηλικιωμένου-μέλη του Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου, είχαν την ευκαιρία να τύχουν της απλόχερης φιλοξενίας των μοναχών, να ξεναγηθούν στους χώρους του ιστορικής Μονής από τον ιερομόναχο Ευμένιο, να μάθουν σημαντικές λεπτομέρειες για την ιστορία και τη δράση του θρυλικού Μοναστηριού και να προσκυνήσουν τα ιερά σύμβολα.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τον οικισμό Αστέρι της περιοχής Σταυρωμένου όπου και γευμάτισαν σε ταβέρνα της περιοχής.

Για την εκδρομή αυτή, η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το Γραφείο Κίνησης του Δήμου Ρεθύμνης και ιδιαιτέρως τον οδηγό κ. Δροσάκη Αστρινό  για την βοήθειά του και την πολύτιμη συνδρομή του σε όλη τη διάρκεια του περιπάτου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ