ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ψυχόραμα» από τους φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας

0

Το Ψυχόραμα είναι ένας θεσμός με καλλιτεχνικά δρώμενα που ξεκίνησε το 2011 με πρωτοβουλία των φοιτητών ψυχολογίας καθώς και την υποστήριξη των καθηγητών και της Γραμματείας του τμήματος.

Σήμερα το Ψυχόραμα απαρτίζεται από τις καλλιτεχνικές ομάδες: θεατρική, μουσική, χορευτική και εικαστική. Οι ομάδες πλαισιώνονται από φοιτητές όλων των σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και από φοιτητές του ΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας Κρήτης.

Οι ομάδες και οι συμμετέχοντες αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο και είναι ευπρόσδεκτος όποιος επιθυμεί να συμμετέχει.

Φέτος οι φοιτητές έχουν καλέσει τον κ. Προκοπίου Αχιλλέα να κάνει μια βιωματική παρουσίαση με θέμα:  «Η διερεύνηση της προσωπικής πορείας με τη βοήθεια του μύθου και του συστημικού ψυχοδράματος». Επίσης η θεατρική και χορευτική ομάδα θα παρουσιάσουν τη παράσταση: «Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» των Ελ ρόι +ΑΒΓ. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία στην οποία θίγεται το φλέγον ζήτημα της αυτοκτονίας. Η βραδιά προβλέπεται να κλείσει με μουσική!

Οι επιχειρήσεις του Ρεθύμνου στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή των φοιτητών προσφέροντας τους χορηγίες για να καλύψουν τις ανάγκες του Ψυχοράματος.

Το Ψυχόραμα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 18:00 στην αίθουσα Δ3 της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ψυχόραμα και τα δρώμενα του μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του:

www.facebook.com/PsychoramaPsychologias

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ