ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βέφα Αλεξιάδου: Nέο χτύπημα της μοίρας, πέθανε η αδελφή της

0

Η Βέφα Αλεξιάδου η γνωστή τηλεμαγείρισσα δέχεται ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας τόσο κοντά μετά το θάνατο των δύο κοριτσιών της μέσα σε λίγους μήνες.

Έφυγε από τη ζωή η αδελφή της. Είναι η γυναίκα για την οποία έλεγε η Βέφα Αλεξιάδου πως είναι το στήριγμά της και πως δεν της έχει πει ότι πέθαναν η Αλεξία κα η Αντζυ -μέσα σε διάστημα λίγων μηνών- γατί δεν θα το άντεχε.  Η αδελφή της ήταν 81 ετών.

H ίδια η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Πέθανε, ισχύει, αλλά δεν μπορώ και δεν αντέχω να αρχίζουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση η αδερφή μου με τα γεγονότα που συνέβησαν σε εμένα. Εκείνα ήταν τραγικά. Αυτό ήταν κάτι που ήταν η φυσιολογική πορεία ενός ανθρώπου που φεύγει στην ώρα του. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Θέλω να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια της που έχει το πένθος της και το βιώνει με ηρεμία.

Είμαι τόσο ήρεμη που έφυγε η αδερφή μου γιατί ησύχασε, 1,5 χρόνο τώρα είχε γεροντική άνοια. Ούτε με γνώριζε καλά καλά κάθε φορά που περνούσα και την έβλεπα όταν ήμουν στην Αθήνα. Έφυγε στην ώρα της, στα 81 της χρόνια, πλήρης ημερών που λένε. Έζησε μια καλή ζωή, έκανε δύο κορίτσια πολύ καλά και είχε και δύο εγγονές, πήγε ταξίδια κι έφυγε έναν χρόνο αφού έχασε τον άνδρα της…», είπε  η Βέφα Αλεξιάδου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ