ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΟΜΕΝ: Δυο παραστάσεις στο Αμάρι

0

Την Κυριακή 26 και την Δευτέρα 27 Ιουλίου το φετινό καλοκαιρινό ταξίδι της ΕΙΔΟΜΕΝ αρχίζει με δύο παραστάσεις , προσφορά του Δήμου Αμαρίου: στη Λοχριά και στο Αποδούλου.

  • Την Κυριακή στη Λοχριά και ώρα 21:30 διοργανώνεται η θεατρική παράσταση ''Ανεστορούμαι και ανεστορίζω'' με την ερμηνεία της Μαρινέλλας Βλαχάκη. Μια ιδιαίτερη παρουσίαση Κρητικών κειμένων με αφήγηση, βίντεο και μουσική σε κείμενα Γιώργη Σταματάκη και μουσική συνοδεία του Λεωνίδα Μαριδάκη. Ένα ταξίδι στην Κρήτη του 1970, ένα ταξίδι στην Κρήτη μιας άλλης εποχής, όπου γνώριμες εικόνες από το κοντινό παρελθόν συναντούν την αστεία πλευρά της ζωής.

Την εκδήλωση στηρίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λοχριάς.

  • Την Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποδούλου διοργανώνεται στο χώρο της παιδικής χαράς Αποδούλου μουσική παράσταση με το Λεωνίδα Μαριδάκη με τίτλο ΄΄Με μια κιθάρα κάτω απ'τα άστρα''. Μία μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη και από τον Λουκιανό Ληλαηδόνη στους νεότερους τραγουδοποιούς αλλά και σε πρωτότυπα του ίδιου.

 

(http://twitter.com/#!/leoni_maridakis

www.facebook.com/leonidas.maridakis

www.youtube.com/user/aavadista)

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ