ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εορτασμός Αγίου Παντελεήμονα στον Αΐμονα

0

Με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών και πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε το Πανηγύρι του Ιερού Ναού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος στην Ενορία Αγίου Βασιλείου Αΐμονα Μυλοποτάμου.

Τόσο κατά τον Εσπερινό, την Κυριακή 26η Ιουλίου, όσο και κατά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας, Δευτέρας 27ης Ιουλίου 2015, το πρόσφατα ανακαινισμένο εξωκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονα κατακλύστηκε από ευσεβείς προσκυνητές του μεγάλου και ιαματικού Αγίου της Εκκλησίας μας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ευγνώμονες ευχαριστίες σε όλους εκείνους, οι οποίοι με οποιοδήποτε τρόπο συνέδραμαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της Πανηγύρεως.

Ειδικώτερα, ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ για την δωρεάν προβολή του Προγράμματος της Πανηγύρεως και συγκεκριμένα τις εφημερίδες του Ρεθύμνου «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ», «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» και «ΡΕΘΕΜΝΟΣ» και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΤΑΛΩΣ FM» του κ. Εμμανουήλ Σκλαβουνάκη και «ΚΡΗΤΟΡΑΜΑ» του κ. Κωνσταντίνου Γκούφα.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζομε προς την οικογένεια του κ. Γεωργίου Μπαλόπιτα, καθώς και τους κ.κ. Νικόλαο, Χρυσούλα και Βασιλική Μπαλόπιτα, για την πλούσια προσφορά των εδεσμάτων της φιλοξενίας που παρατέθηκε στους πανηγυριστές καθώς και προς το Super Market «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» του Ηρακλείου για την προσφορά των αναψυκτικών.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσομε από καρδιάς τους Αιδεσιμ. Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους το Πανηγύρι μας καθώς και όλους εκείνους που με προθυμία και ζήλο προσέφεραν τη διακονία τους κατά την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του.

Ευχόμαστε σε όλους ο Θεός, με τις πρεσβείες του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, να ευλογεί τη ζωή και τα καλά τους έργα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ