ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπεσε η αυλαία του 3ου Basketball Camp

0

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2ο μέρος του 3ου Basketball Camp, με τους «τίτλους τέλους» να γράφονται χθες στο «Μελίνα Μερκούρη» σε μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, την οποία οργάνωσε το Ρέθυμνο BC.

Ο επικεφαλής προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος μαζί με το προπονητικό τιμ, το οποίο αποτελούνταν από τους Σταύρο Μυκονιάτη, Χάρη Κουλουριώτη, Γιώργο Κούμουλο, Σταύρο Σχίζα, Μάρκο Δουλγεράκη, Γιάννη Γκιουλέα, Νίκο Μακρή, Πέτρο Πολοπετράκη, Χρήστο Μαραυγάκη και Κώστα Μπαλάφα δούλεψαν σκληρά για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν τα παιδιά να εξελιχθούν μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του 3ου Basketball Camp, τονίζοντας την ανταπόκριση των παιδιών και την εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό επιτελείο, ενώ επεσήμανε τα στοιχεία εκείνα που προσπάθησε να μεταδώσει στους μικρούς αθλητές.

«Το καμπ ήταν επιτυχημένο σε όλα τα επίπεδα, τόσο από την προσέλευση των παιδιών σε μία πολύ δύσκολη χρονική περίοδο με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, όσο και από την δουλειά που πραγματοποιήθηκε από τους συνεργάτες και όλους τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε πολλά αντικείμενα γύρω από το μπάσκετ αλλά πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και να τους δώσουμε την «εικόνα» να καταλάβουν ότι το παιχνίδι είναι πάνω από όλα. Να τους δώσουμε εικόνες που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη τους σαν παίκτες».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός, ευχαρίστησε όλους αυτούς που βοήθησαν στην διοργάνωση του 3ου Basketball Camp, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη που ήταν η ψυχή του καμπ, όσο και τους χορηγούς που μας βοήθησαν. Τους ευχαριστούμε όλους γιατί στάθηκαν δίπλα μας πολύ σωστά ακόμη και οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι για ότι χρειάστηκε ήταν δίπλα μας για να βοηθήσουν. Τους ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας γιατί όπως είπα και πριν οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες και η βοήθεια στην περίοδο αυτή είναι πολύ σημαντική».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ