ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μόνο μια πιθαμή από τα οπίσθια μας… της Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα

0

Της Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα

Ιατρού

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Φαιδρά σκηνικά κι επιχειρήματα για κλάματα των φίλων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, που δεν ξέρουν που να κρυφτούν μετά την μεγαλοπρεπή κολοτούμπα Τσίπροκαμμένων.

  • «Υπογράψαμε μνημόνιο για να μην χρεοκοπήσει η χώρα». Κι οι προηγούμενοι για τον ίδιο λόγο δεν το έκαναν; Και τους είχατε στήσει στον τοίχο, και τους βρίζατε μέρα νύχτα πουλημένους και ανθέλληνες. Λίγη ντροπή!
  • Ρωτώ ας πούμε : «Εκείνο το ψήφισμα υπέρ του ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που με πλειοψηφία κι όχι με ομοφωνία (εγώ διαφώνησα) συνυπέγραψε η Ένωση Γιατρών Ρεθύμνου που πήγε; Αφού ήσασταν κατά ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Από όπου κι αν προέρχεται!» Σιγή ιχθύος και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
  • Του Τσίπρα το Μνημόνιο, λέει, θα έχει το Αριστερό πρόσημο, θα εξασφαλίσει κοινωνική πολιτική (με τα λεφτά των άλλων πάντα). Λοιπόν για να πάψουμε να κοροϊδευόμαστε σαν τις φιγούρες του Καραγκιόζη. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρα από τα λόγια τα παχιά, που είναι κι εύκολα άλλωστε, κανένα αριστερό πρόσημο και καμία κοινωνική ευαισθησία δεν έχει επιδείξει τόσους μήνες. Παλικαριές και επικοινωνιακά τρικ, κι ο απλός κόσμος υποφέρει από την ολιγωρία και τις χρονοτριβές του. Κι η ύφεση θεριεύει…
  • Ο Λαφαζάνης δηλώνει ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του.» Οι οποίες όμως διαφορετικότητες ρε παιδιά είναι δυσθεώρητες, είναι ανυπέρβλητες, είναι σκανδαλώδεις! Το σκηνικό στη Βουλή δεν είναι εναλλακτικό ρειβ πάρτι στα Μάταλα ή το Δέλτα του Έβρου! Είναι το μέλλον των παιδιών μας!
  • Οι καυτές πατάτες ,Συνταξιοδοτικό και Αγροτικό πάνε λέει για πιο μετά, κανονίστηκε με τους Θεσμούς-λέγε με Τρόικα. Εκλογές μου μυρίζουν για να ξαναπάρουν «Νωπή Εντολή», να ψηφίζουν αυτά που θα έπρεπε από μόνοι τους να επιδιώκουν, μπας και σταματήσει η κατρακύλα.
  • Ο Μέγας Ναπολέων (σόρυ Βαρουφάκης) δήλωσε ότι άλλαξε γνώμη και υπερψήφισε τώρα αυτά που προχθές καταψήφισε και αυτά που κρύφτηκε στην Αίγινα για να μην ψηφίσει.  «Το 'κανα για να κερδίσει χρόνο η αντίσταση και να οργανωθεί καλύτερα εναντίον του εχθρού.» Ποιού εχθρού ρε μεγάλε; Αυτού του ΑΟΡΑΤΟΥ κακού που μας ζηλεύει, μας επιβουλεύεται, μας στήνει παγίδες, μας βάζει με το ζόρι να κάνουμε κακά πράγματα! Έλεος κάπου με την κοροϊδία! Καλή η συλλογική συνείδηση αλλά να έχει κι ένα λογικό σημείο αναφοράς. Αντίσταση κύριε Βαρουφάκη θα κάνουμε δουλεύοντας, με σοβαρότητα, σεμνότητα και ομόνοια. Αντίσταση θα κάνουμε άμα κοιταχτούμε στον καθρέφτη να αναγνωρίσουμε τα κουσούρια και τα τρωτά μας. Αντίσταση θα κάνουμε άμα πάψουμε να κοιτάμε μόνο μια πιθαμή από τα οπίσθια μας…
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ