ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Πόσα χρήματα έβγαζαν "Τα Φιλαράκια" σε κάθε επεισόδιο;

0

Μπορεί "Τα Φιλαράκια" να έχουν τελειώσει εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία, όμως είναι ακόμη μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ακόμη και σήμερα. Η Marta Kauffman, η συν-δημιουργός της σειράς μίλησε στο Entertainment Weekly και μίλησε για την εμπειρία της με τη σειρά "Grace and Frankie" που προβάλλεται στην online υπηρεσία, Netflix. Σε αντίθεση με αυτό που γινόταν παλιότερα, η υπηρεσία αρνείται να δώσει τα νούμερα τηλεθέασης στους ιθύνοντες της σειράς, καθώς κάτι τέτοιο θα επηρεάσει, φυσικά, τις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων.

Έτσι, η Marta θυμήθηκε τι γινόταν στα "Φιλαράκια", συγκρίνοντας αυτή της την εμπειρία με την τότε επιτυχία της. "Ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κάπως γελοίο. Είναι πάρα πολλά χρήματα. Είναι διογκωμένα. Και υπάρχει κάτι μη ρεαλιστικό σε αυτό... Αν κάποια μέρα το cast πει, 'αξίζουμε περισσότερο από αυτά που προσφέρετε', τότε θα έπρεπε να το διαχειριστούμε. Σε αυτό το σημείο, είναι όλοι μέσα και όλοι είναι μέσα με όλη τους την καρδιά".

Και ο Matt LeBlanc(Joey) είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αφού είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο της Huffington Post αν τελικά άξιζε το καστ τόσα πολλά εκατομμύρια. "Αν αξίζαμε 1 εκατομμύριο δολάρια; Για μένα, αυτή είναι μια παράξενη ερώτηση. Είναι, λοιπόν, αυτό είναι άσχετο. Εσύ τα αξίζεις; Πώς μπορείς να βάλεις τιμή στο πόσο αστείο είναι κάτι; Ήμαστε σε μια θέση να τα πάρουμε. Αν βρίσκεσαι σε μια θέση σε οποιαδήποτε δουλειά, όποια κι αν είναι η δουλειά - αν οδηγείς ένα φορτηγό με γάλατα, ή αν φτιάχνεις τηλεοράσεις, ή καναπέδες - αν είσαι σε θέση να πάρεις μια αύξηση και δεν την πάρεις, είσαι χαζός. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ήμαστε σε μια θέση και ήμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Αν το 'αξίζαμε' δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό".

Η σειρά έφτασε το απίστευτο νούμερο των 25 εκατομμυρίων θεατών ανά επεισόδιο στις τελευταίες σεζόν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ