ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Aπίθανη η διεξαγωγή Eurogroup τη Δευτέρα

0

Δεν μπορεί να διεξαχθεί έκτακτο Εurogroup για την Ελλάδα τη Δευτέρα, τονίζουν κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στα διεθνή ΜΜΕ.

"Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για έκτακτο Eurogroup τη Δευτέρα για την Ελλάδα, καθώς το Eurogroup δεν θα έχει αντικείμενο συζήτησης από τη στιγμή που επικράτησε το Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής", τονίζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Ωστόσο, όπως έχει ήδη διαρρεύσει από τις Βρυξέλλες, αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Euro Working Group, προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για τη διεξαγωγή Eurogroup.

Γίνεται λοιπόν σαφές πως Eurogroup δεν μπορεί να διεξαχθεί αύριο, μόνο Euro Working Group.

Όπως είχε ήδη αποφανθεί το τελευταίο Eurogroup που είχε συνεδριάσει την 1η Ιουλίου, οι διαπραγματεύσεις παγώνουν έως και τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, με στόχο την επανεκκίνησή τους από Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες, το Euro Working Group συνεδρίαζε και όλες τις τελευταίες ημέρες, προετοιμάζοντας, παρασκηνιακά, το έδαφος για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ