ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Eurogroup - Κυβέρνηση: Δεν έχουμε προτάσεις ή δεν τους αρέσουν;

0

Με οργισμένο ύφος "απάντησε" η κυβέρνηση στα όσα ακούγονται πως ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίστηκε στο Eurogroup χωρίς προτάσεις, ενημερώνοντας τους 18 ομολόγους του πως θα τις καταθέσει αύριο στους Θεσμούς.

«"Δεν έχουμε προτάσεις", υποστηρίζουν διάφοροι κύκλοι. Όπως δεν είχαμε με τις 47 σελίδες, το ίδιο την προπερασμένη Δευτέρα, το ίδιο σήμερα», σχολιάζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι και προσθέτουν: «Δεν έχουμε προτάσεις ή δεν τους αρέσουν οι προτάσεις μας;».

Νωρίτερα, τόσο η ανταποκρίτρια της Καθημερινής όσο και ο επικεφαλής του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες, Peter Spiegel, είχαν μέσω twitter μεταδώσει πληροφορίες από κοινοτικούς αξιωματούχους πως η Ελλάδα εμφανίστηκε στο Eurogroup χωρίς προτάσεις.

Μάλιστα, υπήρξαν και πληροφορίες πως οι 18 υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της Ευρωζώνης ήταν οργισμένοι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το κλίμα για την Ελλάδα ήταν εξαιρετικά βαρύ.

Αργότερα, ο Spiegel με νέο tweet γνωστοποίησε ότι ο Έλληνας υπουργός παρουσίασε προφορικά τις προτάσεις της Ελλάδας και αύριο θα τις καταθέσει και γραπτά στους Θεσμούς για να τις αξιολογήσουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ