ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δελτίο «Ειδήσεων» σε … δυο μέρη! του ΜιχάληΤζανάκη

0

Αναμφίβολα ο καύσων εν Ελλάδι έχει και τις … θετικές του πλευρές, οι οποίες είναι ορατές από τηλεοράσεως, κυρίως λόγω των «αποκλειστικών» ρεπορτάζ , τα οποία μας πληροφορούν για τον επελαύνοντα καύσωνα!

Πάνω από τη μισή ώρα του τηλεοπτικού δελτίου απολαμβάνουν οι πολίτες που… «διψούν» για ενημέρωση εκατοντάδες οπίσθια λουόμενων γυναικών που απηύδησαν από την άνοδο του υδράργυρου και προσπαθούν ν’ αποφύγουν τη θερμοπληξία σε κοσμικές παραλίες της χώρας!

Επειδή –ως γνωστόν- τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια φημίζονται για τα «ειδησεογραφικά» αντανακλαστικά τους, φροντίζουν να μας κατατοπίσουν για τις «θερμές» αέριες μάζες που κινούνται με νοτιοανατολική κατεύθυνση και θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας. Μόνο που ελλείψει της «Πετρούλας» σκέφτηκαν να τονίσουν την κίνηση του βαρομετρικού με την κίνηση νεαρών λικνιζόμενων κοριτσιών, που συνειρμικά θα μπορούσαν να μεταφέρουν «θερμότητα» κατά τον προφανή συνειρμό του ρεπόρτερ.

Αν κάποιος έχει την υπομονή να δει ένα ολοκληρωμένο δελτίο ειδήσεων θα παρατηρήσει ότι είναι χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο τα δεκάδες ρεπορτάζ εξαντλούν την τεκμηρίωση της «εσχάτης προδοσίας» του … Βαρουφάκη, ο οποίος με τις δολοπλοκίες και τη συνεργασία του με τους … Anonymous έστειλε τη χώρα στον Καιάδα και συμπαρέσυρε μαζί του αγνούς κι ανυποψίαστους «Αριστερούς» που ομνύουν στο ευρώ, ωσάν κάποιους νέο-ορθόδοξους που αναζητούν σκηνώματα Αγίων και προφητείες «Γερόντων» για να τα προσκυνούν και αυτοί με ευλάβεια, ως τεκμήριο της πλήρους αφοσίωσής τους στα ιερά και τα όσια!

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους τον «ειδήσεων» έχουμε εμπεδώσει ήδη το προφίλ του λήσταρχου Τζαβελ..-συγγνώμη του λήσταρχου Βαρουφάκη-που κατακρήμνισε την οικονομία της χώρας με πληθώρα σκανδάλων, συμβάσεων, χρηματιστηριακών συναλλαγών, δημοσίων έργων, εξοπλισμών και μιζών από Γερμανικές εταιρίες! Δικαίως εγείρονται αιτήματα δια επαναφορά της θανατικής ποινής και απορώ που ο «σύντροφος» Πανούσης δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει-έστω και κατ’ εξαίρεση –την ποινή! Κανονικά πρέπει να δικαστεί και ο κατήγορος του να είναι ο … Βενιζέλος!!!

Στο δεύτερο μέρος του δελτίου, όπως προείπαμε, το θεματικό κέντρο βρίσκεται στα … οπίσθια της ενημέρωσης. Άλλωστε μετά τη «δόση»-Βαρουφάκη, καλό είναι να ρίξουν και μερικούς κ…ς μπας και λειτουργήσει και εδώ ο συνειρμός! Άλλωστε ο «σκεπτόμενος» Έλληνας πολίτης γιατί να υστερεί σε «ενημέρωση» σε σχέση με το «συνάδελφό» του Γερμανό που «ξεκοκαλίζει» τις αποκλειστικότητες της « BILD»;

Μ’ αυτά και μ’ αυτά διανύουμε την περίοδο της πορείας προς τη «μεγάλη συγκυβέρνηση», η οποία θα πορευτεί επιτέλους το δρόμο της «ευθύνης» και του «ρεαλισμού», αποβάλλοντας με τρόπο τα μιάσματα, που καλό είναι να υπάρξει και «γνωμάτευση» ψυχικής ανισορροπίας, ώστε να περιοριστούμε εντός ολίγου σε ενημέρωση αποκλειστικά του «κ…!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ