ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδική παράσταση "Φατς και Ζβου" στο Ρέθυμνο

0

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Η THEATRE FACTORY  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ  

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΕΡΩΦΙΛΗ» ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΓΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

“ΦΑΤΣ ΚΑΙ ΖΒΟΥ’’

ΤΟΥ KEN CAMPBELL

Μετάφραση: ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνοθεσία: Μαρία Σαριτσάμη

Παραγωγή: THEATRE FACTORY

Η Ιστορία…

Μια ξεκαρδιστική φαρσοκωμωδία για παιδιά όλων των ηλικιών. Το σχέδιο είναι απλό! Πρέπει με κάθε τρόπο ο ξεπεσμένος και αδύναμος Βαρώνος Τίπτις να σαμποτάρει τον ωραίο και δυνατό Αλβέρτο στις δοκιμασίες που θα διαγωνιστούν με έπαθλο την πριγκίπισσα Καρολίνα. Για το λόγο αυτό απευθύνεται  στον καλύτερο εφευρέτη και κατασκευαστή παγίδων του αιώνα μας, τον ευρηματικό κ. Φάτς και το χαζούλη βοηθό του Ζβού. Μικροί και μεγάλοι εκστασιάζονται, από τις προσπάθειες  των,  Φατς και Ζβου, δύο συμπαθέστατων αλητάκων καθώς πασχίζουν να καταστρέψουν το γάμο της πριγκίπισσας Καρολίνας με τον Αλβέρτο, τον ωραίο, τον τραγουδιστή.  Οι δύο ήρωες θα σκαρφιστούν και θα επινοήσουν, με τη συνδρομή του Βαρώνου Τίπτη, δεκάδες κόλπα, παγίδες και μεταμφιέσεις προκειμένου ο αδύναμος Βαρώνος να κατατροπώσει τον δυνατό Αλβέρτο στους αγώνες πάλης, ξιφασκίας και σκοποβολής που θα γίνουν στο στάδιο Ουέμπλεϊ. Στα αφελή τους τεχνάσματα ο Ζβού δεν σταματά  να ικανοποιεί τις επιθυμίες των γύρων του, βγάζοντας ένα σωρό αντικείμενα – εκπλήξεις – μέσα από το μαγικό του παλτό.

Η κραυγαλέα συμμετοχή  των παιδιών είναι ζωτικής σημασίας για την ανέλιξη της ιστορίας. Θα καταφέρει άραγε ο θαρραλέος Αλβέρτος να κατατροπώσει τον Βαρώνο Τίπτη,  τον πιο αδύναμο άνθρωπο στον κόσμο; Ποιος τελικά  θα είναι  αυτός που θα κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Καρολίνας; Ο υστερόβουλος κ.Τίπτις, ο ατσαλάκωτος Αλβέρτος ή μήπως κάποιος άλλος του οποίου η αγαπητική αφέλεια και η ανιδιοτελής προσφορά ξεπερνά την ψυχρή λογική των δύο πρώτων.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΓΕΛΙΟ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΑΓΩΝΙΑ, ΠΑΓΙΔΕΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΟΚΗΣ. Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΟΥ KEN KAMPELL ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

ΠΑΙΖΟΥΝ:

ΦΑΤΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΖΒΟΥ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΜΠΩΚΟΣ

ΒΑΡΩΝΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΑΤΑΚΗΣ

ΑΛΒΕΡΤΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΓΕΡΓΕΡΙΤΑΚΗ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΤΣΑΜΗ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΝΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΝΑΣΤΙΑ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΑΚΗ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΟΛΙΑ ΛΥΔΑΚΗ

ΗΧΟΣ - ΦΩΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ :PIC

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ΕΥΡΩ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ