ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μπιλ Κόσμπι: Νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

0

Δεν έχουν τέλος όπως όλα δείχνουν οι κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση.

Ακόμη τρεις γυναίκες κατήγγειλαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι.

Οι γυναίκες αυτές έρχονται να προστεθούν στη λίστα με περισσότερες από 40 άλλες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον βετεράνο αφροαμερικανό κωμικό, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 80' από την τηλεοπτική επιτυχία "The Cosby Show."

Η μία γυναίκα ονομάζεται Σάρον Βαν Ερτ και ήταν σερβιτόρα σε κοκτέιλ μπαρ, στην παραλία του Ρεντόντο της Καλιφόρνια, τη δεκαετία του 1970. Κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι ότι τη νάρκωσε, την έβαλε στο αυτοκίνητο και της κατέβασε το εσώρουχο! «Μετά από 35 χρόνια σιωπής, που κουβαλούσα αυτές τις μνήμες, βρήκα το κουράγιο να μιλήσω και να αποκαλύψω την αλήθεια" δήλωσε.

Το μοντέλο και ηθοποιός, Λίζα Κρίστι, ήταν 18 ετών όταν συνάντησε τον Μπιλ Κόσμπι. Γνωρίζονταν δύο χρόνια, πριν ο γνωστός κωμικός θελήσει να την παρασύρει σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του. Όπως τόνισε, πιστεύει ότι περίμενε όλο αυτό το διάστημα, διότι γνώριζε ότι ήταν παρθένα. Ο Μπιλ Κόσμπι της υποσχόταν τηλεοπτική καριέρα και πολλά άλλα. «Μου ζήτησε να κλείσω τα μάτια και τότε με φίλησε σαν να ήταν ο σύντροφός μου», δήλωσε η Λάιζα Κρίστι. Όταν εκείνη αντέδρασε, ο Μπιλ Κόσμπι της είπε ότι ήταν η τελευταία της ευκαιρία και πως αν ήθελε να κάνει καριέρα στον χώρο, θα έπρεπε να κοιμηθεί μαζί του.

Η τρίτη γυναίκα είναι η Πάμελα Αμπέιτα, η οποία ήταν 25 χρονών όταν συναντήθηκε με τους παραγωγούς του Μπιλ Κόσμπι, το 1979. Όπως τόνισε, ο κωμικός ηθοποιός της είπε ότι θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο PlayBoy, καθώς ήταν φίλος με τον εκδότη του περιοδικού, Χιου Χέφνερ. Ο Αμερικανός κωμικός την παρέσυρε στη σουίτα του Έλβις Πρίσλεϊ στο ξενοδοχείο Λας Βέγκας Χίλτον, προκειμένου να της... δείξει το δωμάτιό του, όπως της είπε τότε.

"Πιστεύω ότι ήταν και δικό μου λάθος που βρέθηκα σε αυτήν τη θέση" δήλωσε δακρυσμένη η Αμπέιτα και συμπλήρωσε "μου πήρε αρκετούς μήνες για να συνέλθω, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι εγώ ήμουν το θύμα".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ