ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη φιλική ήττα του Ρέθυμνο Cretan Kings επί αθηναϊκού εδάφους

0

Την ήττα με 63-62 από το Λαύριο γνώρισε το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πρώτο φιλικό της διήμερης παραμονής του στην Αθήνα.

Η ομάδα μας βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα για να πραγματοποιήσει δύο δυνατούς φιλικούς αγώνες ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Basket League. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με το Λαύριο να παίρνει τη νίκη στο τέλος με 63-62. Ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες.

Αύριο (16.30) το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αναμετρηθεί με τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για Ρέθυμνο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στο rethymnobc.gr μετά την φιλική ήττα, τονίζοντας: «Για ακόμη μία φορά δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να δουλέψουμε διάφορα θέματα πολύ προσεκτικά. Από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε τα λάθη που κάναμε σε άμυνα και επίθεση για να τα διορθώσουμε στη συνέχεια. Αυτό το παιχνίδι ήταν το 3ο για τους περισσότερους. Δεν λέει κάτι αυτό. Πρέπει να προβληματιζόμαστε και να κοιτάμε πως θα το καλύψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινάμε τους επίσημους αγώνες, οι οποίοι μάλιστα είναι και δύσκολοι. Πρέπει να προχωρήσουμε ταχύρυθμα για να είμαστε έτοιμοι».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ