ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χαϊκάλης: Είναι ο τρίτος µου γάµος και εδώ... ρίχνω άγκυρα!

0

Ο γάμος του Παύλου Χαϊκάλη και της Μαρίας Λύκου, πλησιάζει. Ο συγκεκριμένος γάμος έχει προκαλέσει χαμό στα ΜΜΕ και όλα αυτά, μετά τη δημοσιοποίηση της αγγελίας του μυστηρίου.

O ηθοποιός που δεν πίστευε ότι ο γάμος του θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real.

«Mα τι θόρυβος είναι αυτός που έγινε ξαφνικά; Με το που µπήκε η αγγελία του γάμου µας, ήταν λες κι έπεσε... βόµβα! Με κυνηγούν για να πω την ακριβή ηµεροµηνία, λες και παντρεύεται πια ο Μπραντ Πιτ» ενώ στη συνέχεια έβαλε τα όσα ακούστηκαν σε μια τάξη, ξεκαθαρίζοντας τις λεπτομέρειες για το μυστήριο:

«Για να τελειώνουµε λοιπόν µε αυτό, γιατί διαβάζω διάφορα που δεν ισχύουν, ο γάµος µου µε τη Μαρία πρόκειται να γίνει στις 6 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Ραφήνας. Θα είναι πολιτικός γάµος και όχι θρησκευτικός και κουµπάρα µας θα είναι η φίλη µας Χριστίνα Λαµπίρη» εξήγησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αναφορικά αυτός θα είναι ο τρίτος του γάμος και όπως δήλωσε ο πρώην βουλευτής «Ναι, θα είναι ο τρίτος µου γάµος και εδώ... ρίχνω άγκυρα! Η Μαρία είναι η ιδανική σύντροφος, είναι ο άνθρωπός µου»! Οι δυο πρώην σύζυγοι του ήταν η Ευδοξία Πετζάκη με την οποία είχαν παντρευτεί πριν από 25 χρόνια και απέκτησαν τον Γιώργο τους, και η δεύτερη γυναίκα του η συνάδελφός του, Μαργαρίτα Σολδάτου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ