ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου :Αποτελέσματα Πανελλήνιου παιδικού τουρνουά ελευθέρας πάλης

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ 14/11/2015 ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  

Ηλικία 8-9 ετών:

33 κιλά   Καραβάνος Νίκος                  2ος

38 κιλά   Μαριδάκης Μανώλης            2ος

Ηλικία 6 ετών:

24 κιλά   Καραβάνου Βάσω                  2η

Για άλλη μια φορά οι μικροί παλαιστές του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» έδειξαν ότι βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο των μικρών παλαιστών στην Ελλάδα. Αφού πως θα περιγράψουμε για τον καθένα θα δούμε ότι τελικά ακόμα και τα ασημένια μετάλλια τους αδικούν.

Ποιο συγκεκριμένα  ο Μαριδάκης Μανώλης  ξεκίνησε με νίκη 10-0 στον πρώτο αγώνα και στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο ήρθε ισόπαλος 2-2  , εδώ εφαρμόστηκε ο κανονισμός που ορίζει ότι νικητής είναι αυτός που παίρνει τελευταίος σημείο που ήταν ο αντίπαλος του Μαριδάκη.

Ο περσινός πρωταθλητής Καραβάνος Νίκος   ξεκίνησε και αυτός με άνετη νίκη 10-0 και στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο μπήκε τόσο δυνατά που το ημίχρονο έληξε 6-0, στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να κάνει το 10-0 ώστε να τελειώσει το ματς αλλά ένα λάθος τον έφερε στην επικίνδυνη θέση και έχασε τον αγώνα που θεωρούνταν σίγουρος με «πλάτη».

Τέλος εντυπωσιακή ήταν η 6χρονη Καραβάνου Βάσω που λόγο έλλειψης αντίπαλου δέχτηκε να παλέψει με αθλήτρια 2 χρονών μεγαλύτερη και μετά από εντυπωσιακό αγώνα έχασε το χρυσό μετάλλιο με σκορ 8-8 και εφαρμογή και εδώ του κανονισμού.

Να πούμε ότι όλοι οι αθλητές για το 2016 αλλάζουν ηλικιακή κατηγορία και θα παίζουν με αθλητές ίδιας αλλά και μικρότερης ηλικίας.

Ο προπονητής Καραβάνος Μανώλης, η πρόεδρος Παπαδάκη Αντωνία και το Δ.Σ. του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους όλους τους γονείς και αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν τα παιδιά στους αγώνες  για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ