ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Βλάσση: «Έχω ένα πουκάμισό του και θέλω να το δώσω στην κόρη του»

0

Για την αγαπημένη σειρά όλων, «Απαράδεκτοι» μίλησαν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπέζος στο «Τι Νέα» στο Mega.

Η «Δήμητρα», εκτός από πρωταγωνίστρια ήταν και δημιουργός της σειράς και απάντησε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο reunion: «Δεν ξέρω..Εμένα μου είπαν πολλές φορές και στα παιδιά. Η αίσθηση ότι λείπει ένας... Ότι τι δηλαδή;», αναφερόμενη στο Βλάση Μπονάτσο, που «έφυγε» τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Μάλιστα, μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια, από το θάνατό του, όμως στη χθεσινή εκπομπή ήταν «παρών» μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων του. «Έχει αργήσει ως συνήθως», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου, επαναλάμβανε ότι «είναι κάπου εδώ» και παραδέχθηκε ότι του μιλάει συχνά. Μάλιστα εξήγησε πως έχει ακόμη ένα πουκάμισό του στο σπίτι: «Εγώ έχω ένα πουκάμισό του στο σπίτι, το οποίο έχω βάλει σε μια σακούλα και κάθε φορά, λέω ότι θέλω να το δώσω στην κόρη του. Έχουν περάσει χρόνια και όποτε περνάω και τη βλέπω (τη σακούλα) λέω «Εντάξει Βλάση θα το δώσω, στο υπόσχομαι». Με τον Βλάση μιλάω πολύ. Αφού έλεγα πριν ότι τώρα μου μπήκε ο Βλάσης μέσα μου, γιατί άρχισα να χασκογελάω άνευ λόγου».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ