ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το Δήμο Ρεθύμνου

0

Μια εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία είχε χθες ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης με 38 πανέξυπνους και καλά προετοιμασμένους μαθητές της Γ’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου. Πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο Δήμαρχο, οι μαθητές, με την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση των δασκάλων τους, κυριών Καλησπεράκη Θεοφίλης και Τοκούτζη Δέσποινας, χωρίστηκαν σε ομαδούλες, η κάθε μια εκ των οποίων προετοίμασε τα θέματα της «ατζέντας του συμβουλίου»!

Με θαυμαστή παρρησία, τόλμη, λεκτική άνεση και αληθινό ενδιαφέρον έθεσαν τα ερωτήματα τους στον κ. Μαρινάκη ο οποίος απάντησε σε όλα, προσωπικά και θεσμικά: από το αν ήθελε από μικρός να γίνει Δήμαρχος, αν είναι δύσκολη η δουλειά του κι αν τον ικανοποιεί, μέχρι που βρίσκει ο Δήμος τα χρήματα για να εκτελεί έργα, ζητήματα καθαριότητας και προστασία του περιβάλλοντος κλπ.

Τα παιδιά ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου σε παρεμβάσεις που θέλουν να κάνουν στο πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο τους, το οποίο φροντίζουν και προστατεύουν τα ίδια.

Αυτή η συνεργασία ήταν στ’ αλήθεια από κείνες που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας αφού, όπως φαίνεται, εναποτίθεται σε άξια χέρια. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά και τις δασκάλες τους για την υπέροχη παρουσία και παρέμβασή τους και τους ευχήθηκε να εξελιχθούν σε χρήσιμους και άξιους πολίτες του Ρεθύμνου.

paidakia

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ