ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ.Σταράκης: Έναν δικαστή Πολυζωίδη ζητούν οι ψυχές χιλιάδων δολοφονηθέντων

0

         Τα βιβλία γράφουν: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ γενικά θεωρήθηκε ο σεβασμός σε κάθε κανόνα (γραφτό ή άγραφο) που καθορίζει πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι μεταξύ τους. Oρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Ο ΠΛΑΤΩΝ στην «Πολιτεία». κατατάσσει τη Δικαιοσύνη μέσα στις 4 βασικές αρετές: (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΣΟΦΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ). Στον Πολιτικό υποστηρίζει ότι θα ήταν καλύτερα να κυβερνάει η ΣΟΦΙΑ παρά ο νόμος γιατί ο τελευταίος δεν μπορεί να περιλάβει με πληρότητα ότι είναι ευγενέστερο και δικαιότερο για όλους και επομένως δεν μπορεί να επιβάλει το καλύτερο.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στα «Ηθικά», χωρίζει τη Δικαιοσύνη σε Φυσική και Συμβατική παρέμβαση: Η ανάμειξη κάποιου σε υπόθεση άλλων.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ: «Δεν μαθαίνει κανένας παρά μόνο τη μέση ΑΛΗΘΕΙΑ, όταν ακούει τη μία παράταξη από τις δύο».

ΒΙΚΤΟΡ ΚΟΥΖΕΝ: «Ο σεβασμός των δικαιωμάτων του άλλου ονομάζεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Κάθε παραβίαση ενός, οποιουδήποτε, αυτά είναι ΑΔΙΚΙΑ».

ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ και ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ: Ο Αναστάσιος Πολυζωίδης και ο Γεώργιος Τερτσέτης ήταν δυο έντιμοι και αδέκαστοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ οι οποίοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν τη Θανατική Ποινή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του πρωτοπαλίκαρου του Πλαπούτα. Το 1834 το τότε πενταμελές μετά από «μια στημένη δίκη» με παρέμβαση της Γερμανικής Αντιβασιλείας – αφού ο Όθων ήταν ανήλικος – πέτυχαν να μην εκτελέσουν τον ΗΡΩΑ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ. Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ αρνήθηκε την Κρατική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για να υπογράψει την απόφαση καταδίκης των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΠΛΑΠΟΥΤΑ σε θάνατο για εσχάτη προδοσία και η τότε Γερμανική Αντιβασιλεία τον κακοποίησe και τον φυλάκισε. Όμως ο ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΤΕΞΕ.

Δικαιώθηκε το 1837 όταν ο Όθωνας (είχε ενηλικιωθεί). Αποκαταστάθηκε και διορίστηκε Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Σύμβουλος της Επικρατείας. Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορική δίκη (Κολοκοτρώνη) ξεκίνησε στις 16 Απριλίου 1834 στο Ναύπλιο και οι Γερμανοί είχαν διορίσει στη «στημένη δίκη» Εισαγγελέα τον Άγγλο Εδουάρδο Μάσον. Οι ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ είπαν στους ξενόφερτους κουμανταδόρους της πατρίδας μας OXI.

 

182 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ

2016, 182 χρόνια μετά δικάζεται στο Ρέθυμνο ο Κος Ρίχτερ πολιορκητικός Κριός για την παραχάραξη της Ιστορίας. Δυστυχώς τον υβριστή των χιλιάδων νεκρών «τίμησαν» εν κρυπτώ μερίδα Πανεπιστημιακών. «Ιππότες» αποκαλεί τους δολοφόνους ναζί και «Κτήνη» τους αμυνόμενους ΚΡΗΤΕΣ. Προσβάλλει την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και…. Δεν μας άφησαν να πούμε πως έβγαλαν τα ΜΑΤΙΑ οι «Ιππότες» Π.Χ. στην Πηγή του δύσμοιρου Γιαπιτζάκη και τον έκαναν κομμάτια. (Η προτομή του είναι στην Πηγή). Να πάνε. Να τους διαβάσουμε την ΕΚΘΕΣΗ ΩΜΟΤΗΤΩΝ (σελίδα 94) πως οι πρόγονοι του Κου Ρίχτερ έκαναν εξάρθρωση των άνω και κάτω άκρων, έβγαζαν τα Μάτια και τα σπλάχνα ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟΥ Κώστα Φαραρόλη.

Να πούμε και εμείς ότι οι «Ιππότες» χρησιμοποιούσαν ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΟΜΗΡΟΥΣ (σελ. 41 της Έκθεσης). Να τους δώσουμε την Έκθεση του Ανθυπασπιστή Κώστα Κουγιουμουτζή (1945) με τα εγκλήματα που έκαναν στα χωριά μας. Αναφέρει ότι ΟΛΑ αυτά που υπέστη ο πληθυσμός «υπερβάλλουν ακόμα και τα μαρτύρια της ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ» Βιβλίο «ΡΕΘΥΜΝΟ, 11 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ» σελίδες 201 – 220. Να τα πούμε, να τα δείξουμε. Να τους τα διαβάσουμε.

 

ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

Συγχωρείστε μας ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ. Την ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας των δικηγόρων ΜΑΣ ΑΠΕΒΑΛΑΝ. Δεν υπήρχε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Μόνο οι ντόπιοι και ξένοι συνήγοροι του υβριστή σας Κου ΡΙΧΤΕΡ. Την ημέρα της επετείου του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, πάνω από 11.000.000 εκτέλεσαν οι «ΙΠΠΟΤΕΣ», ακούσαμε ότι είναι….ΑΘΩΟΣ, ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ Μας, ο υβριστής σας λέει είναι …. αθώος.

Στις 10 Φεβρουαρίου, του Αγίου Χαραλάμπους, θα βγει η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Τότε θα μάθουμε αν θα σας λένε και με… «βούλα» ΚΤΗΝΗ.

Συγχωρείστε μας Όλοι όσοι εκτελεστήκατε με κτηνώδη τρόπο. Όλοι όσοι βασανιστήκατε. Όλοι όσοι φυλακιστήκατε. Όλοι όσοι καήκατε. Όλοι όσοι λεηλατηθήκατε.

Γιατί ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ Μας δεν «γονατίσατε», Αλλά αντισταθήκατε; Με το Γ’ ΡΑΙΧ τα βάλατε; Τους ιδεαλιστές» πολεμήσατε; Γι αυτό μετά τις 10 Φλεβάρη πιθανόν να σας λένε «ΚΤΗΝΗ» και με δικαστική απόφαση.

Ο Πολυζωίδης ΤΟΛΜΗΣΕ το 1834. Τώρα έχουμε 2016.

Ο Θεός και η Ιστορία όμως θα σας δικαιώσει. Για μας τους συγγενείς σας ο ΑΓΩΝΑΣ ξεκινά στις 11 Φλεβάρη. Χωρίς εκκλησία και τις έκαναν «σταύλους και αποπατούσαν», χωρίς βουλευτές γιατί έχουν υπογράψει (Μνημόνια το λένε). Χωρίς την Αντιπεριφερειάρχη και κάποιους Δημάρχους για να μην στεναχωρήσουν…. τους Τοκογλύφους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Όμως ελπίζουμε ότι θα αποκατασταθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Μια λέξη, αξέχαστοι Νεκροί. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Θα περιμένουμε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ