ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνο: Καμία εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

0

Την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με πρόσχημα τον έλεγχο των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, αποφάσισαν οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ στη σύνοδό τους στις Βρυξέλλες, έπειτα από σχετικό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας με την παρότρυνση και την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ . Μάλιστα , το ΝΑΤΟ εμφανίζεται ως προστάτης των προσφύγων από τους δουλεμπόρους ! Δηλαδή “βάλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ” εφόσον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, που προκάλεσαν τον πόλεμο στη Συρία, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία, που εξόπλισαν και ουσιαστικά στήριξαν τους δολοφόνους του "Ισλαμικού Κράτους" και ευθύνονται για το πρωτοφανές προσφυγικό κύμα τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες τους !

     Οι λαοί να επαγρυπνούν ! Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν είναι παράγοντες ειρήνης και ασφάλειας για τη χώρα μας, αλλά, αντίθετα, παράγοντες εμπλοκής της στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που απειλούν συνολικά τους λαούς της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, παράγοντες αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων που ανοίγουν πληγές συγκρούσεων με θύματα τους λαούς κι αυτό έχει αποδειχθεί καθώς όπου ενεπλάκη το ΝΑΤΟ μόνο ειρήνη και καλύτερες μέρες δεν φέρανε !

Στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, με τις αστικές τάξεις στο τιμόνι της εξουσίας, οι λαοί βρίσκονται σε μόνιμο κίνδυνο. Η ενίσχυση της πάλης ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια τους στην περιοχή και συνολικά στο σύστημα που γεννά πολέμους και προσφυγιά αποτελεί μονόδρομο για τους λαούς !

Καμία εμπλοκή των Νατοϊκών στρατευμάτων στο Αιγαίο !

Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε !

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ