ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου

0

       O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού με την υποστήριξη του ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει τρεις (3) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές και για παιδιά. A: Αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, Β: Αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων και

Γ: Παιδικό Αγώνα 1.000 μέτρων.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης θα είναι τα καταστήματα αθλητικών ειδών Porto Bello.

Η ημέρα διεξαγωγής του 7ου Γύρου Πόλης Ρεθύμνου θα είναι η Κυριακή 15 Μαΐου 2016 με επίκεντρο(αφετηρία-τερματισμό)  την Πλατεία Αγ. Στρατιώτη.

Θα υπάρξει μία συμβολική τιμή συμμετοχής(5 ευρώ) για κάθε συμμετέχοντα στον Α’ 10.000μ. καθώς και στον Β’ αγώνα 5.000μ. όπου μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ για κοινωνικό σκοπό, ενώ όλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν δωρεάν.

Σε όλους τους συμμετέχοντες(μικρούς-μεγάλους) θα δοθεί δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι και δίπλωμα και μετάλλιο σε όλα τα παιδιά ενώ θα βραβευθούν ως συνήθως οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν στα 5.000μ. και 10.000μ αντίστοιχα.

Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι στους αγώνες των 5.000μ. και 10.000μ αντίστοιχα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ηλεκτρονικό τσιπάκι για κάθε αθλητή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr  7ου ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ όπου μπορούν από σήμερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την αίτηση τους με πολύ απλό τρόπο. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ