ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

"O Βαγγέλης δε θα έκανε κάτι τέτοιο στον εαυτό του!", αναφέρει η θεία του

0

Τι είπε η θεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον άτυχο νέο...

Με την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχουν συγγένεια και όταν ο Βαγγέλης έφυγε από την Κρήτη για τα Γιάννενα, η Αιμιλία Ζουμπεράκη ήταν ο άνθρωπος που ήταν κοντά του. Σε εκείνη είχε εκμυστηρευτεί το όνειρο του να τελειώσει τη σχολή και να ανοίξει το δικό του τυροκομείο. Εκείνη ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησαν όταν ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε από την Σχολή και ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε εκεί για να μιλήσει με τον Διευθυντή και τους συμφοιτητές του Βαγγέλη.

«Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του και μου είπε κάτι συμβαίνει με τον Βαγγέλη στη Σχολή, να κατέβω να δω. Βρήκα τον Διευθυντή, την Υπεύθυνη της Σχολής, τον φύλακα και τα παιδιά. Τους ρώτησα τι γίνεται, μου είπαν ότι έφυγε και ότι τον ψάχνουν».

Στη συνέχεια, όπως λέει στην συνέντευξη της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ,τον αναζήτησε στα μέρη που σύχναζε κι όταν ο Βαγγέλης μετά από μέρες βρέθηκε….

«Με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου από Κρήτη. Το είχε μάθει. Γύρω στις 9 το πρωί. Μου είπε ότι βρήκαν τον Βαγγέλη και έτσι το έμαθα».

«Ο Βαγγέλης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Αγαπούσε τον εαυτό του, αγαπούσε τη ζωή και όλους τους ανθρώπους. Δεν θα στεναχωρούσε τους δικούς του, δεν θα τους έδινε τέτοιο πόνο» λέει η Αιμιλία Ζουμπεράκη και λυγίζει πολλές φορές μπροστά στην κάμερα. Όσο για τα όσα έχουν γίνει γνωστά ότι συνέβαιναν μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή η ίδια λέει «Τρελαίνομαι! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβαιναν τέτοια πράγματα μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή και δεν μίλαγε κανένας».

https://youtu.be/TU4Efx9YI00?t=386

zappit.gr, star.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ