ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάδοι ανακύκλωσης συσκευών

0

Η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου συνεχίζοντας τις δράσεις για ανακύκλωση – επαναχρησιμοποίηση, στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης των απορριμμάτων που καταλήγουν σε ΧΥΤΑ, όπως ορίζει ο Περιφερειακός, ο Εθνικός Σχεδιασμός καθώς και οι Κανονισμοί της Ε.Ε., προμηθεύτηκε και τοποθέτησε 8 νέους κάδους ανακύκλωσης μικρών  ηλεκτρικών /  ηλεκτρονικών συσκευών, οι οποίοι διαχειρίζονται από την εταιρεία «ανακύκλωση συσκευών α.ε.». Μάλιστα στο προσεχές διάστημα θα τοποθετήσει και ειδικούς κάδους για ανακύκλωση λαμπτήρων.

Τα σημεία που υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών  μικροσυσκευών είναι: το Δημαρχείο και το ΚΕΠ Ρεθύμνου, το Κτίριο Πολεοδομίας - Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδ. Δημητρακάκη, το Κτίριο της Αντιπεριφέρειας, το Κτίριο «ΔΕΛΦΙΝΙ», τα Γραφεία ΙΚΑ στον Μασταμπάς, το Κτίριο ΔΥΟ  στον Κουμπέ, τα Δημαρχείο στο Άδελε, στον Αθάνατο και στην Επισκοπή καθώς και το ΚΕΠ Ατσιποπούλου.

Από την Διεύθυνση Καθαριότητας, απευθύνεται έκκληση προς τους δημότες να συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια του Δήμου για ανακύκλωση των μικρών ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών.

Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. της Δ/νσης: (28310) 57940, 23497, 40977, 40978.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ