ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Τουλάχιστον 10 νεκροί

0

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί - Πληροφορίες για δύο βομβιστές αυτοκτονίας - Αναφορές για τουλάχιστον 40 τραυματίες

Δύο φονικές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, δέκα άνθρωποι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι σκοτώθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερους νεκρούς.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σχετικά με το εάν οι εκρήξεις προκλήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς ή από βομβιστές αυτοκτονίας. Ωστόσο, τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύουν τα τοπικά media κάνουν λόγο για δύο βομβιστές αυτοκτονίας,

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί, ενώ το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για πάνω από 40 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο μετά από τις εκρήξεις.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Σκηνές πανικού έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ

https://youtu.be/CBEF4x5jtQk?t=16
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ