ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου: Είχε αφήσει τον εαυτό της, έλιωνε ...

0

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που εμφάνιζαν πως η κόρη του να «έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο, προχώρησε ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου, , που έφυγε πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 43 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon ο κ. Νίκος Αποστόλου διευκρίνισε ότι η κόρη του πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ επεσήμανε ότι η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες της ζωής της “είχε αφήσει εντελώς τον εαυτό της, έλιωνε” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

“Έδωσε την ψυχούλα της, έδωσε και την καρδιά της ακόμα και έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε. Πέθανε στο σπίτι, ούτε στο νοσοκομείο πήγε ούτε τίποτα. Είχε εδώ και ένα, δύο χρόνια, γι’ αυτό σταμάτησε και την ηθοποιία, ένα αλλεργικό άσθμα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τι είναι εκείνο που την πειράζει. Της είπε ένας γιατρός, αφού έμαθε όλο το ιστορικό “τη ζωή σου ή το σκυλάκι;” και λέει το σκυλάκι μου. Είναι ένας άγγελος, έβγαλε φτερά κι έφυγε. Αυτός ο κόσμος ο βρώμικος δεν της άρεσε, έφυγε και πήγε στον δικό της κόσμο. Έλιωνε. Είχε πάθει υποσιτισμό, δεν έτρωγε. Καταλάβατε; Είχε αφήσει τον εαυτό της”.

Ο Νίκος Αποστόλου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ηθοποιός έφυγε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο λέει χαρακτηριστικά: «Καλά εμείς δεν θα το ξέραμε; Έχετε ακούσει εσείς μέσα σε ένα μήνα το πολύ δύο να πεθαίνει άνθρωπος από καρκίνο;».

Στη συνέχεια ο πατέρας της άτυχης ηθοποιού αποκάλυψε ότι η 43χρονη λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα σημείωμα στο διαμέρισμά της στο οποίο έγραφε: "Ό,τι κάνετε να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν θέλω να κλάψει, δεν θέλω να λυπηθεί κανένας".

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

https://youtu.be/02UCpjLG1ZQ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ