ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Your Face Sounds Familiar: Ο Κρητικός που πήρε την πρωτιά με...Ξυλούρη

0

Ο Γιάννης Κρητικός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι ο μεγάλος νικητής στο 3ο κύκλο του Your Face Sounds Familiar που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής και ο οποίος ανακηρύχθηκε, συνολικά, από το κοινό ως ο καλύτερος διαγωνιζόμενος.

Ο τραγουδιστής ένα νέο παιδί, που αγαπά την παραδοσιακή μουσική, έβαλε τα δυνατά του στον τελικό του και κατάφερε να βγει νικητής.

Βγήκε τελευταίος στην σκηνή του show και επέλεξε να μεταμφιεστεί σε Νίκο Ξυλούρη. Όταν τελείωσε την ερμηνεία του το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναζε ρυθμικά το όνομά του. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή έδειξε ενθουσιασμένη με αυτή του την μεταμφίεση.

Το τελικό αποτέλεσμα, κρίθηκε εξ' ολοκλήρου από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, καθώς η κριτική επιτροπή δεν βαθμολόγησε.

Δείτε το video:

https://youtu.be/8eS9cheGN0Y

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Αποστολία Ζώη, την τρίτη ο Δήμος Μπέκε, ενώ την τέταρτη θέση οι τηλεθεατές χάρισαν στην Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μάλιστα παλιότερα όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του "Για μένα, είναι μια μεγάλη επιβράβευση που πέρασα στον τελικό, επειδή ο κόσμος και η ψηφοφορία με κρατούσαν σε υψηλές θέσεις. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο σίγουρα θα ήθελα να βγω πρώτος κάποια στιγμή. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ο κόσμος θα αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την πρωτιά."

Το επίθετο του τραγουδιστή που ακούγαμε  και στο Your Face Sounds Familiar είναι Τσαγκαράκης. Η αλλαγή έγινε τυχαία, αλλά ... πέτυχε! Όλα ξεκίνησαν όταν για πρώτη φορά θα έμπαινε στην αφίσα νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα.

Ο γραφίστας ρώτησε τον υπεύθυνο του μαγαζιού πως τον λένε και τότε εκείνος είπε: «Ποιος; Ο Κρητικός;». Ο γραφίστας έγραψε Κρητικός και έμεινε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ