ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έρχονται ξανά στην Κρήτη μέσα στο 2016... για ανταλλαγή συντρόφων - «Γλυκάθηκαν» οι swingers

0

Νέα επίσκεψη μέσα στο 2016 ετοιμάζει το ταξιδιωτικό SDC στην Κρήτη, για τους λάτρεις του swinging μετά την επιτυχημένη προηγούμενη φορά.

To ολλανδικό τουριστικό γραφείο του SDC που είναι τα μεγαλύτερα πρακτορεία swingers είχε φέρει πέρυσι εκατοντάδες ζευγάρια που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων για να απολαύσουν τις ιδιαίτερες... διακοπές τους στην Κρήτη.

Για σχεδόν μια εβδομάδα περίπου, ζευγάρια διαφόρων εθνικοτήτων θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς πελάτες.

Πρόκειται βέβαια για διακοπές «αλμυρές», αυτές που διοργανώνει το Ολλανδικό τουριστικό γραφείο SDC. Υπόσχεται στους ενδιαφερόμενους βραδιές γεμάτες πάθος  με το κόστος για την εβδομάδα από 17 έως 23 Οκτωβρίου, οι τιμές για έξι διανυκτερεύσεις κυμαίνονται από 2.598€ έως 4.297€ ανάλογα με τον τύπο του δωματίου, που θα επιλέξει το κάθε ζευγάρι.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται all inclusive σερβίρισμα, τα ποτά, καθημερινός καθαρισμός δωματίου και χρήση spa. Προσφέρεται ακόμη δωρεάν η χρήση Wi Fi, η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα αλλά και η σάουνα.

Επιπλέον οι swingers, σύμφωνα με την εφημερίδα freddo, που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές βασισμένες στο σεξ και εμπνευσμένες κυρίως από την αρχαία Ελλάδα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ