ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Μουκίδης: «Θα μηνύω τη σύζυγο μου κάθε μέρα αν…»

0

Ο δημιουργός των επιτυχιών Γιώργος Μουκίδης ξαναχτυπά στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του Μαρία Κρητικού.

Αυτή τη φορά, ο Μουκίδης μήνυσε τη μητέρα των παιδιών του για παραβίαση της δικαστικής απόφασης που προσδιορίζει την επικοινωνία με τα δύο παιδιά του. Συγκεκριμένα, η δικαστική απόφαση επιτάσσει την τηλεφωνική επικοινωνία του πατέρα Μουκίδη με τα παιδιά του καθημερινά, μεταξύ των ωρών 20.30-21.30, και τη συνάντηση με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού, του Πάσχα και των Χριστουγέννων.

Το περασμένο Σάββατο, όπως καταγγέλλει ο δημιουργός, τηλεφώνησε στο κινητό της μητέρας των παιδιών του μεταξύ των ωρών 20.30-21.30, αλλά δεν απάντησε κανείς. Την ίδια στιγμή πήγε στο Α.Τ. Αναβύσσου και έκανε μήνυση στη Μαρία Κρητικού.

«Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Η διατροφή δεν έχει καμία σχέση με την επικοινωνία με τα παιδιά. Αν κάποιος πληρώνει διατροφή, αλλά δεν θέλει να βλέπει τα παιδιά του είναι καλός πατέρας; Το ίδιο κακός βέβαια είναι και αυτός που δεν πληρώνει διατροφή αλλά βλέπει τα παιδιά του», δηλώνει στη «Freddo» ο δημιουργός των επιτυχιών.

Όσο για την καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά του, ξεκαθαρίζει: «Κάθε μέρα που δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο ώστε να μιλήσω με τα παιδιά μου, θα πηγαίνω στο Α.Τ. Αναβύσσου και θα της κάνω μήνυση, κάθε μέρα!».

Ο Γιώργος Μουκίδης, που επέστρεψε από το εξωτερικό και πλέον μένει μόνιμα στην Ελλάδα, θα κάνει διακοπές με τα παιδιά και την αρραβωνιαστικιά του, Αντζυ Καραγιάννη, όλο τον Αύγουστο και από Σεπτέμβριο θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει αυτός την επιμέλεια των παιδιών. Η πρώην σύζυγος του Μαρία Κρητικού ξεκαθάρισε στη «Freddo» ότι δεν θέλει να σχολιάσει καθόλου τις κινήσεις του Γιώργου Μουκίδη και ασχολείται μόνο με τα παιδιά της και τη σωστή διαπαιδαγώγηση τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ