ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Βαθαίνει η κρίση στο ζευγάρι

0

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται πλέον στα μέσα του, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την κρίση να βαθαίνει ανάμεσα στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Εκείνη ξεκίνησε εδώ και καιρό τις διακοπές της μόνη, ή με φίλους της, ενώ εκείνος στη μία και μοναδική συναυλία που έχει δώσει φέτος εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένος, χωρίς τη Ζέτα στο πλευρό του.

Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο διάσημος τραγουδιστής, αλλά και με την απομόνωση στην οποία ο ίδιος έχει επιλέξει να μπει, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την εμφάνιση τους αυτή, αλλά κυρίως το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια που στο παρελθόν έδινε πάντα το παρών στις συναυλίες του, επέλεξε να μην είναι εκείτο συγκεκριμένο βράδυ.

Οι δύο τους, σύμφωνα με το Ciao είναι ακόμα μαζί, όμως όπως όλα δείχνουν, αλλά και όπως μαρτυρούν οι κοντινοί τους άνθρωποι, η κρίση στη σχέση τους βαθαίνει όλο και περισσότερο. Βασική αιτία η κούραση από τα συσσωρευμένα προβλήματα, κάτι που έκανε και τη Ζέτα να αναζητήσει την ηρεμία και τη χαλάρωση των μοναχικών διακοπών, τις οποίες φυσικά έκανε στην Πάρο. Μαζί με καλούς της φίλους, η παρουσιάστρια και ηθοποιός πέρασε αρκετές μέρες στο αγαπημένο της νησί, μακριά από υποχρεώσεις και προβλήματα, προσπαθώντας να ανασυνταχθεί και να σκεφτεί τα πράγματα με πιο ξεκούραστο μυαλό.

Όπως άλλωστε μαρτυρούν οι άνθρωποι που ξέρουν καλά το ζευγάρι, η τάση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να απομονώνεται και να απομακρύνεται από τους πάντες όταν έχει προβλήματα ή προβληματισμούς, είναι αρκετά κουραστική για όσους βρίσκονται δίπλα του. Οι ίδιοι άνθρωποι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, λένε ότι η απόφαση για χωριστές διακοπές ανήκε και στους δύο, αλλά κυρίως στη Ζέτα, η οποία ένοιωσε την ανάγκη να αποφορτιστεί και να αποφορτίσει παράλληλα και τη μεταξύ τους κατάσταση, αφού το τελευταίο διάστημα η κοινή τους ζωή είναι γεμάτη από εντάσεις και ενίοτε καυγάδες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ